Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, February 26, 2014

Entry Pertama Tahun 2014

Hai Kesayangan!
Lama tak menulis kan.
Masih cerita biasa. Masih berharap dan terus berharap.
Berharap tanpa usaha pun tiada guna juga kan.
Entah lah.

Bulan ni period buat hal.
CD20 dah period.
Terperanjat sungguh dibuat nya.
Sebab selama ni tak pernah dia buat perangai camtu.

Nak jumpa doctor pun belum buat appmt lagi.
Jadi, cemana entah.
Malas nak cakap apa lagi.

Oh ya.
Sapa yang ada ikuti blog pnstoberi tu, saya dah tukar url ya.
Blog lama tu katanya violate Term n Condition.
Saya macam rasa 'kepalahotakdia'
Hahahaha.

Jadi url baru adalah puanstoberi.blogspot.com
Kat situ semua dah bertukar.
Sakittt je hati.
Follower pun semua hilang. If nak follow, sila lah follow semula.
Kalau nak follow lah. Huhu.

So, nanti ada cerita, kita cerita lagi ya.
:)