Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, September 22, 2011

Plan : TTC'ians Gathering

- sticky entry juga - scroll utk entry terbaru-

Dari awal minggu retu Kekda dh terpikir2.
Mcm nak up entry pasal ni, tp takut takde respond.
Tapi bila SuE tulis kat komen, aku rasa cam, eh sama lak apa kami pikirkan.
Maka, meh nak tanya sket.
Ada yg berminat tak kalo kita buat TTCians Gathering?

Tp terhad pada yg ada kat KL je la kan.
So, cemana?
Dan bila nak buatnya tu kan?
Sbb kalo wiken2 bln Syawal ni sure ramai ada jemputan open house.
Da lewat pun kan, kalo tak bleh wat ari Jumaat esuk ni. Bes gak tu, para asben gi solat Jumaat, kita bergather gather. Hihi.

Kalo tempat, nak mudah dan senang dan tak ramai org, cadangan Kekda adalah di JJ AU2. Situ paking senang, tpt makan senang. Orang pun tak ramai.
Kalo kat Wangsa Walk pun oke juga.
Dan kalo ada cadangan lain pun bleh gak bagi idea.

Date tu susah sket nak fixed kan.
So, kalo ada yg setuju nak jumpa jumpa, prefer weekend ke ari kerja (malam) ?
Kalo ari keja mcm limited time sket la kan.

Ada yg berminat tak?
Bkn la tujuan apa2 pun, melainkan utk mengeratkan hubungan antara kita, bleh kenal lebih mesra dan bleh gak kita bertukar tukar pendapat pasal treatment kita kan.

Oh. Itu memudahkan perbincangan, bleh add Kekda di FB

In case tak bleh nak add, bleh emel gitau. Nati Kekda add korang :)

29 comments:

sue said...

kek da... add sue pls pureheart_sue@yahoo.com sue nak add kek da x bole :)

::EIDA:: said...

Auw~ Mcm best join !! =)

♥ ROS ♥ said...

Asmlkm kak.. Sy ni bru jumpa blog kawn yg ttc ni..sy pun ada jgak ttc msamemula kawen. Sy pegi check dgn dr. Dia scan n check dlm perut sy. Pastu dia bg kat sy acid folic, epo, and pil perancg. Msa 3bulan ptama period mmg sharp sgt, n lpas tu pregnt...

chinta... said...

wah...bagus cadangan tu...buat la Reen...nanti chinta join...

pnsusu said...

nak join...nak join...
kat wangsa walk pun ok...
kat platinum walk pun ok
boleh gether2 mkn steamboat he he he

C.I.N.T.A said...

mcm best je kek da.. kalau buat CINTA mau join gak..

eKa said...

wow best tu....eka sorong dari jauh je.takpe kan...kalu dok saa leh join sama

eimma's said...

kak..pe kata nnt akak create event kat FB

greener pastures said...

salam ida. join me at TTC Group Malaysia kat FB.. nanti add yeh? thanks.

ZaNa aDieyZa said...

idea yg menarik! tapi kalau nak pergi sendiri susah gak, kena husband hantar.. hihihi.. prefer weekend..

PUANSTOBERI said...

SUE :

Akak da add Sue :))

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Aww..jom la join :))

PUANSTOBERI said...

ROS :

Thanks sudi share, mebi Ros leh jadi sumber kekuatan kami :))

PUANSTOBERI said...

CHINTA :

Insyaallah, kalo ada respond, bleh buat. :)

PUANSTOBERI said...

PNSUSU :

Akak da create event kat FB kekda n da inviter SU skali. Sila tgk :)

PUANSTOBERI said...

CINTA :

Jom la join. :)

PUANSTOBERI said...

EKA :

Tkpe..kiterang tak lupa Eka nyer.. :)

PUANSTOBERI said...

eimma's :
Cadangan diterima..da create pun :))

PUANSTOBERI said...

GP :

Oke..lum masuk lagi page tu. Nati ai tgk yer :)

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Kalo Zana nak naik ERL pun takpe, nati akak amik kat KL Sentral :)

eimma's said...

hopefully jadi kali ni

Ayien Azreen said...

ida, add la saye kat fb... Ayien Azreen

n saya sokong cadangan gathering ni... pape pun boleh... ;)

PUANSTOBERI said...

eimma's :

Insyaallah... :))


AYIEN :
Td tgk kemain byk la plak nama Ayien Azreen. Jap eh...

honeylily said...

bestnye..nak join jugak...
tapi strt bulan Okt ni dah kena kursus 6 bulan...hukhuk mesti tak sempat nak join..

PUANSTOBERI said...

HONEYLILY :

wah..course 6 bln ke? Course PTD eh :))

~ JD said...

teringin nk jmpa kekda ;)

Orang KeciL said...

kekda..
mcm xdpt nak join aje..kami jauh..kat ipoh =(
nnt share ek..pepe yg best!

PuanJelita said...

bestnye... kalau dok KL kan best.. leh join jugak huhu

PuanJelita said...

bestnye... kalau dok KL kan best..leh join huhu