Friday, September 30, 2011

# aunt flow

Dah Kata Dah!

Dah kata dahhh...
ce acah2 dia - wat entry nak check bagai.
Sure dia dtg tanpa ragu-ragu.
Ha...tau takut.

Muahaha. Bengong nak gado ngan 'makcik flo' tu.

Keputusannya : Sila usaha lagi.

Tp bila kekira balik kan, betul la tu.
Aku kan kata aku nyer cycle "tetap" 28 hari.
Oleh kerana bln puasa@bln lepas hanya 25hari,
maka bln ini diganti semula dgn lebihan 3 hari terlewat.
Utk menyamakan jumlah cycle yakni 28 hari.
Kan?
Aku je "super" perasan igt lewat.
Nasib tak "extra super" perasan lagi lalu membeli UTP eh UPT.

Jadinya, ini juga boleh men spoil kan hanimun kami pada bln dpn.
Sekiranya dia bersenang lenang on d dot 28 hari mmg dia mem-flo kan diri tepat hari aku 'terbang' tu.
Bes kan???
Haha.

Ah! tp aku bkn nak hanimun sgt pun. Tujuan utama mmg jalan2 smpai penat.
Tp sure tak selesa la.
Udah la sana toiletnya tidak srupa di sini. Seksa.
Tk blh minum bebyk supaya ke toilet hanya di hotel sahaja.
Mampuih dehydrate haku.
(T____T)

2 comments:

ZaNa aDieyZa said...

cycle zana lagi teruk kak.. x pernah nak tetap.. mencik pun ada.. ni dah 36 hari tapi x muncul2 jugak.. tapi zana tau dia mesti lewat.. sajer nak bg zana suspen jer tu.. mencikkkkkk lagi..

Anonymous said...

hihi..nak kena acah2 buat ugut2 skit br le nak tunjuk diri yea?

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Rezeki Untuk Rizq

Lilypie Breastfeeding tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers