Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, September 13, 2011

Masih Ada Pintu Yang Lain

Bila kita terpandang hanya pada satu pintu,
maka kita akan terlepas pandang pada pintu2 yg lain.
Yg mungkin memberi kebaikan utk kita.

Eceh!

Tetiba ber falsafah. Apa kes?

Ingat tak dulu aku penah buat entry aku consume Jus Perawan.
Being me yg mmg culas dlm setiap apa pun yg di makan, menda tu masih ada separuh lagi dlm peti ais.
Bln puasa mmg berenti trus la sbb consume menda tu kena byk minum ayor.
Puasa tak byk minum. So, stop.

Lps puasa ni smbg balik. Tu pun culas gak. Bila nyer yg tak culas dan penuh ber displin, aku pun tatau.

Tapi, aku consume menda ni dgn satu harapan je. Harapan utk menimang cahaya mata.
Bila mcm takde hasil aku mula malas.
(minum blum pun satu botol sebuk ngan hasil. Mmg mengada!)

Tp sebenarnya menda ni byk lagi khasiat yg lain.
Pagi tadi, waktu nak minum, aku ter baca lagi khasiat2 yg ada.
Meh tgk.

Khasiat Juice Perawan D'Herbs :

1) Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.
2) Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.
3) Menyuburkan rahim & peranakan wanita ( baik untuk yang sukar mendapatkan zuriat).
4) Menegang & mencerahkan kulit.
5) Melambatkan proses monopous.
6) Memberikan tenaga & memperbaiki sistem dalaman wanita.
7) Meningkatkan sistem imunisasi.
8) Mengurangkan senggugut.
9) Mengeratkan hubungan suami isteri
10) Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.
11) Sesuai untuk gastrik.
12) Boleh diminum walaupun dalam pantang.
13) Memperbanyakkan air susu.

Kandungan Juice Perawan D'Herbs:
Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis.

Jadi, perlu minum jugak bukan hanya utk menyuburkan rahim, tapi ada 12 khasiat yg lain yg bleh aku perolehi kalo consume bebetul.

Dari itu, marilah kita pandang pintu2 yg lain juga dari hanya memandang satu pintu juga, kerana pintu yg lain juga mungkin ada kebaikkannya.

5 comments:

eKa said...

adedh main pintu2 pulak ni.aci2 buka pintu...nana balik pukul satu :)

eka pun camtu kekda...minum tak sampai satu botol dah nak tgk result .pe kes

sue said...

kek da... bile mau buat TTCrians gath... :)

PUANSTOBERI said...

EKA :

Yeps..harus ada pintu..byk pintu. hihi :D


SUE :
Kekda pun ada terpikir. Jap akak update. Kut ada respond, kita buat nak?? :D

Nana Aris said...

nana pon same kekda, bidadari tak abes lagi, try jamu mak dara plak..pastu ni dah tak buat pape..same mcm kekda la, takde hasil trus tingal muahahahaha btol tu mungkin kne btolkan niat makan ubat tu kot..hehe

nak2 jumpe..mesti best kan share story mory face 2 face =)

Ayien Azreen said...

dah tatau nak minum or makan yg mana... huhuhu...