Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, September 6, 2011

Ovulation Test

Tadi di opis - waktu lunch - kuar gi KLCC jap.
Ada hal perlu diuruskan - rujukan entrydi kebun stoberi sanun.
So, da tatau nak kemana, masuk Watson.
Bkn ada menda pun nak beli ekceli. Saja gatai kaki nak masuk.
So, ada byk masa la tenguk satu satu menda.

Dan tertancap juga pada mendalah ini.

Nak beli-taknak, nak beli-taknak, nak beli-taknak.
48x kot pikir cenggitu.
Sudahnya tak beli.

Aku igt nak beli brand Watson tu je pun.
Rega dia - RM45.90 utk 5 kit.
Pikir2 balik cam mahal la plak.
1 kit - RM9. Pergh hai hai hai.

Tp itu la paling murah antara lain. Kalo hok lain jatuh satu RM12, RM15.
Brrr...


Anak hai anak.....rasanya demi mendapatkan mu, ku sanggup.
Retu da berhabis beli termometer RM60 kan (yg aku guna bebtul 2 bln je. Lps tu cam da culas je. Heh!)
Lagipun aku nak tau sgt bila aku 'bertelur' kan.
Tgk la nati, esuk lusa nak pegi beli adiah utk wedding ari Sabtu ni.
Maka bleh pegi Watson lagi.
Lagipun skang tgh member's sale. Dpt lagi dlm 10-20% less utk certain barang.
Try lah kan.

*sedang tepiskan dari minda yg dok bagitau - RM9 tu makan McD pun sedappp... hehhhh!!

6 comments:

Mrs.ShiZni said...

Pn.Stoberi: sy juga tgh berpikir2 nk beli ovulation test ni... tgh membanding untung rugi. OPK vs Ovulation Microscope(Fairhaven).

eimma's said...

hehehe...kdang2 mmg berkira2 sikit nak beli kan..tapi ima kadang malas pikir banyak sebab kalau pi gynae lagi banyak duit kena keluar..tu yang kdang2 kalau rasa bagus untuk TTC ima beli je..akak cuba baca yang ima beli ni http://hamilshop.com/fertile-focus-ovulation-microscope/7/

papaYA said...

Takleh makan fastfood weh :P

PUANSTOBERI said...

MRS SHIZNI :

Tu la kan..kena wat cost lepas ni napaknya. Hihi :D

EIMA :

Napak bes gak mendalah tu kan. Eima da dpt kan? da terai??

YAYA :

Haha. Tu la tu. Tak pantang sungguh, pantang jumpa je. (T__T)

Mar said...

dulu saya beli benda ni sekali jer. asyik la tak mengena. mahal pulak tu.

PUANSTOBERI said...

MAR :

Tu la sbbnya bertangguh2 nak beli. huhu