Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, September 19, 2011

My Bloglist

Ini adalah entry sticky mode. Scroll down utk entry terbaru. thanks :))
kredit : here
My dear friends,
Saya tgh nak update bloglist saya.
Buat masa ni saya bahagikan bloglist saya kepada 3 kategori iaitu :
Kategori 1 : KAMI SAMA BERUSAHA
Bagi kategori ini saya khaskan utk rakan TTC

Kategori 2 : MEREKA TELAH BERJAYA

Ini plak utk rakan TTC yang dah berjaya - Happy for them :))

Kategori 3 : SOKONGAN DARI MEREKA
Yang ni rakan2 yg bkn dari kategori 1 dan 2, tp derang menyokong kami para TTC. Segala blog yg ada info2 berkaitan pun saya akan masukkan dlm tu.

Jadi, skang ni saya nak trace semula blog2 yg follow blog ini dan nak diletakkan dlm bloglist tu. Ada setgh nya saya da letakkan. Cuma, ada yg saya tak dpt trace sbb takde link blog dlm profile.
So, pada rakan2 yg sudi utk saya share kan blog kawan2 dlm bloglist saya, sudi lah apa kiranya tinggalkan link blog dalam komen di entry ini.

Kalo rajin letakkan juga la status kawan2 - samada dlm kategori 1, 2 atau 3.
Tp kalo malas nak buh kategori pun takpe, tinggalkan je link blog, saya sendiri akan view dan letakkan kategori nye.

Yeah.
Kerjasama dari kawan2 seme didahulukan dgn ucapan terima kasih (",)

24 comments:

Leeda said...

saya kategori 1..
kategori keguguran, then bangkit ttc semula xde ke? gurau jer

eKa said...

saya,
http://saya-suka-pink.blogspot.com/
datang lapor diri di kategori 1 :)

eyza said...

Kekda...
jangan lupa eyza...kategori no. 1... :)

Nana Aris said...

kekda..nana kategori 1 jugak..mintak2 tak lama lagi dapat la naek kategori hehe

ILY said...

Kekda, ily kategori 1. Thanks 

♥ Ambia Aziz-Suhaimi ♥ said...

Category 1

~S~ said...

me in 1st category.

http://makemeconceived.blogspot.com

TTC people rocks!

hanidatul shatira said...

hani kategori satu !!!!!!!!!!!

Salmi Khairil said...

kita pun dalam kategori 1..cuma dalam blog x update pasal ttc, coz husband tak bagi nnt my sis in law n my friend opis baca...tp tetap mgomen dlm blog mbr2 smua..boleh ker?

misskirokuza said...

salam perkenalan kite kategori 1 :)

pnsusu said...

su kategori satu..............

mahujadiibu said...

sama kes dgn puan leeda..hehe kategori 1

Myself said...

salam perkenalan..
i same kategori ngan leeda..

kategori 1

http://ttc-littlekhalifah.blogspot.com

FARA said...

salam pkenalan
sy dalam kategori 1...harap nanti up kategori lak :)

Ilhamsufi said...

http://ilhamsufii.blogspot.com
jemput la masuk ke blog saya
lapor diri di kategori -1

Miss Bam said...

ramainye kawan2 kategori 1 :) saya pun sama....

PUANSTOBERI said...

ILHAMSUFI :

Blog awak napak cam di private.. cemana kami nak berkunjung?? :(

CikPuan Fara said...

akak.. fara kategori 1 yer :)

Sinar Cahaya said...

nak jugak..

diari broadband said...

salam..
baru hari nie saya lawat blog nie..

boleh joint tak??

saya kategori 1

diari broadband said...
This comment has been removed by the author.
ZaNa aDieyZa said...

sorry lama x jengah blog ni.. asyik lawat kebun pnstoberi jer.. hihihi..

zana tgk akk dah update blog zana dlm bloglist.. tq yer kak!!

nanoke said...

kite sekapal kekda oi..... kategori 1 .... ce lawat
ttcjurnal.blogspot.com

iRa said...

http://irafuad.blogspot.com/

kategori 1: Kami sama Berusaha