Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 3, 2011

Plan 8 Okt 2011

Semoga plan kami kami utk 8 Okt ini berjalan lancar.
Utk permulaan ni kita buat ala-ala ice breaking dulu la kan.
(aku mmg terkenan dek game SIM Social - tak abih2 ngan ice breaking nyer. Huhu).

Ada sesapa mao join lagi?

Date : 8 Okt 2011 (Sabtu)
Time : 3pm
Konsep : Pot Luck (tp bawak makanan yg paling simple/senang dan mudah) tp takde paksaan. If tak bawak pun takpe.
Tempat : Putrajaya. Exact location akan dibagitau kepada yg bbetul nak dtg.

Boleh kita berkenal-kenal dgn lebih rapat lagi.
Dan
Bleh kita ber photo shoot juga.

Haha.

Harap2 tak hujan la kan. Skang ni musim ujan. Wisau tul.

5 comments:

diaribroadband - miss hidden said...

putrajaya?? huhuhuuuu....awal sket??

pnsusu said...

waaaa tak sabarnya nak jumpa kawan2 nie............

chinta... said...

kekda....nape lak chinta lambat tahu ni...nak join gak!!!!!!!!!!!!.....;)

Salmi Khairil said...

kita pun tak tau...tau dr chinta jer td..ingat nk g tp mak mertua nk datang umah...huhuhu

ILY said...

Best laa dpt gathering..next time InsyaAllah ily join..segan sebenarnya..hehehe..