Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, October 3, 2011

Plan 8 Okt 2011

Semoga plan kami kami utk 8 Okt ini berjalan lancar.
Utk permulaan ni kita buat ala-ala ice breaking dulu la kan.
(aku mmg terkenan dek game SIM Social - tak abih2 ngan ice breaking nyer. Huhu).

Ada sesapa mao join lagi?

Date : 8 Okt 2011 (Sabtu)
Time : 3pm
Konsep : Pot Luck (tp bawak makanan yg paling simple/senang dan mudah) tp takde paksaan. If tak bawak pun takpe.
Tempat : Putrajaya. Exact location akan dibagitau kepada yg bbetul nak dtg.

Boleh kita berkenal-kenal dgn lebih rapat lagi.
Dan
Bleh kita ber photo shoot juga.

Haha.

Harap2 tak hujan la kan. Skang ni musim ujan. Wisau tul.

5 comments:

diaribroadband - miss hidden said...

putrajaya?? huhuhuuuu....awal sket??

pnsusu said...

waaaa tak sabarnya nak jumpa kawan2 nie............

chinta... said...

kekda....nape lak chinta lambat tahu ni...nak join gak!!!!!!!!!!!!.....;)

Salmi Khairil said...

kita pun tak tau...tau dr chinta jer td..ingat nk g tp mak mertua nk datang umah...huhuhu

ILY said...

Best laa dpt gathering..next time InsyaAllah ily join..segan sebenarnya..hehehe..