Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, October 7, 2011

Edisi Memecahkan Ais

Aduhai nyer.....
Kawan2, adik2 ku yg tersayang.
Terasa kebersalahan pulak bila ada yg respond dlm entry 8 Okt tu.
Ada yg kata tatau pasal jumpa jumpa ni.

Sebenarnya idak la nak buat besar2 pun.
Saja nak jumpa2 dulu.
Ala-ala ice breaking gitu. Kenal2, sembang2 santai, bertukar2 citer.

Tp idak la perlu membawa tukul bagai. Hihi.

Nak kata gathering pun idak la sgt.
More to pada santai2 je.
Kira cam sapa ada masa, takde hal apa, bleh la dtg.
And Kekda pun plan ngan sapa yg respond dlm entry ini.

Tapi, kalo ada sapa nak join, bleh je dtg.
Kalo ada masa, jenguk la kami esuk kat Putrajaya.
Kul 3pm.
Antara yg bleh dtg esuk,
Kekda
Zana
Eida
Sue
Yana
Che Bedah
Su
CINTA
CHINTA (oh..kekda kompius tul ngan adik dorang yg nama sama ni. Hihi)
Kazen Kekda yg TTC juga - Norlida

Kami wat simple je. Potluck bawak makanan ringan2 je.

So, sapa leh datang, kecik tapak tangan, talam kami tadahkan. Hihik.

Dtg je lah. Bleh emel Kekda - cikstoberi@gmail.com
utk dptkan no phone Kekda.

Oke. Lagi ramai lagi bes sebenarnya, tp susah nak plan kan, kadang ada hal yg kita tak dpt elakkan.
Dan lagi, moga tak hujan la esuk. Risau sebenarnya.
Tp kalo hujan, plan B - kita gi memana mall, main boling.

Mungkin dgn perjumpaan ini, ukhwah yg terjalin akan menjadi lebih erat :)
Juga pada yg dah berjaya TTC pun, adik2 pun dijemput sama sekiranya ber kelapangan.

Ikhlas,
Kekda.  (motipppp???? muahahahah)

4 comments:

misskirokuza said...

waahhhh nk join kekda...leh kenal2.....
kalu x do aral nak join :))

Zana Adieyza said...

hahahahaha.. ikhlas, kekda.. hahahahha.. gelak guling zana baca ayat ni.. dh mcm karangan surat la pulak..

siapa yg free, meh join!!! leh kenal kan.. tmbh member.. syok!!

ikhlas,
zana. (nak jugak!!!)

Lady Mira said...

insyaAllah next time mira join

~ JD said...

amik gamba byk2 tau..nk tgk nnti ;)