Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 28, 2014

Blog Rakan TTC

Makin lama, rasa makin menjauh dengan TTC nih.
Rasa cam tak perlu kot nak guna term TTC.

One more thing,
Lama jugak tak baca blog TTC rakan2 lain.
Hurm.
Pikir pikir, dah la treatment apa tak sambung.
Lepas tu cam ala.. lantak ah.. lantak ah.
Senang kan hidup camni.
Muahahaha.

Wey.
Sapa taknak anak kan.
Tapi, tu lah.
Culas.
Usaha nak pergi sana sini tu malas.

Ingat mmg nak proceed IUI.
Tapi tu lah. Gedik dan gatal jari p booking p Oz bulan 10 nanti.
Ni jadi cam 3 tahun lepas lah ni.
Masa pergi Hongkong tu. Bulan 10 gak. Tgh treatment dgn LPPKN time tu.
Pastu konon tunggu nak balik Hongkong. Lepas tu.. hanyut..

Hurm.
Sebut pasal LPPKN.
Kalau pergi balik ke sana oke ke.
Ke cam bengong je.
Muahaha.

Dah la. Ngarut je.
Nanti lah call Dr Hamid buat appmt.

Oke lah uols.
Kalau ada masa lapang, nak marathon baca blog TTC uols.
Dah lama ahkak tinggalkan ni...

No comments: