Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, July 3, 2013

Julai 2013 : CD1

Oh. CD utk Jun takde yea dalam blog ni.

Masa tu still on "confinement". Cewah.
Lps laps, period lambat sket. Mungkin sbb ada perubahan sket kan. Tp lepas tu, dia datang spti biasa. Bulan Jun pada 5 Jun 2013. Kira kira 2 minggu lps laps. Sehari selepas follow up dgn Doc Hamid.

Kira itu cycle pertama selepas laps.
Masa tu period pain agak teruk. Cramp.
Jenuh sapu minyak panas segala. Udah la jaga2 tak bagi kena kat tpt incision tu.

Kemudian.
Bulan ini, spti biasa. 27 hari juga cycle.

Takde harap apa pun, sbb lps buat laps, saya agak 'gayat' nak bersama. Hihi.
Ngilu kot, walo doc kata lps 3 minggu atau sebulan nak bersama dah boleh.
Eiiwww... ngilu.... ngilu...
Takpe..toksah rushing rushing lah. Kita ilek dulu.
Lagipun doc kata tu ari "dah nak puasa ni, mana la tau ada rezeki bulan puasa"
Insyallah.....

Sahabat tu datang menjengah tghari semalam - 2 Julai 2013 -cd1.
Takde spot coklat cam dlu. Terus je bleeding tapi tak byk.
Now on 2nd day, mmg byk. Tapi rasanya ini lah sepatutnya yg berlaku.
Ini lah normal kan. Dahulu, 1st day pun rilek pakai pad jenis slim. Pun kalau sampai petang pun tak kesah. Mmg sikit sgt kan.

Dengan Doc Hamid mmg dia tak bagi any ubat after laps. Dia suruh kita cuba sendiri dalam tempoh 3 bln. If nothing - buat semula appmt. If dah ada - call saja klinik. 
Berdoa je lah kan. Takmo la berharap2 sangat. Kang lagi kecewa.
Yang penting jaga makan jaga kesihatan dan tingkatkan imuniti.

Everyday juicing oke. Hihi.