Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 14, 2013

November 2013 : CD1

Kuikuikui.
Nampaknya blog ni dah jadi kalendar tp mengira CD aku plak ha.
Ampun maaf dipinta la sbb blog terabai sungguh.

Tak sempat nak update pasal TTC bulan nih.
Cepat betul masa berlalu.
Now dah nak ujung November.

So, bulan ni CD agak panjang. 28 days (konon dah berharap lambat la terus.. idak mau nyer.. tak di bagi nunggu lama pun... pepagi dah say 'hye' )
14.11.2013 (1 month to my bufday and anniversary).

Takpe lah. Redha.

Mar kata, at least kita period. Ada orang tak period bertahun.

Yer. Baik.
Mmg skrg ni pun dah tukar doa. Instead of doa diberi zuriat, baik doa utk belajar redha dengan ujian ni sbb Allah lebih tahu apa terbaik utk kita.

Dia belum nak bagi sbb Dia tahu, belum masa lagi..jadi, biar lah kita belajar redha.
Bila Dia tahu kita bersedia, masa tu dia akan bagi... Insyaallah.

Allah tu sayang kita, sbb tu di pilih kita untuk ujian ni.
Ada orang rasa dia paling bertuah dalam dunia.
Takde masalah.
Subur, anak berderet, kerja bagus.
Tapi, tanpa sedar sebenarnya itu pun ujian.
Janngan sesekali terus mendongak ke langit. Dan berbesar hati kerana tak pernah rasa kesedihan dan kekecewaan.
Kerana takut, orang yg berada di bawah ni terguris hati, kita pula satu hari terduduk terus.