Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, February 6, 2017

Tahun Baru. Bulan Baru.

Fuh.
Lama juga rupanya tak menulis di sini.
Last bulan November.
Sekarang dah Februari.
Februari 2017.
Tiada ucapan new year pun utk tahun ni.
Tiada ucapan anniversary dan birthday juga pada bulan Disember yang lepas.

*tarik nafas panjang*

Sayang dengan blog ni.
Sbb mostly cerita cerita agak private ada di sini.
Takpe lah kita cuba juga layan blog ni.
#siscuba

30 Januari tu hari, selesai buat majlis akikah Rizq Iskandar.
Alhamdulillah.
Terlaksana sudah hajat kami.
Cuma, kami akikahkan seekor kambing dahulu.
Seekor lagi kami akan buat melalui ezyqurban.
InsyaAllah.
Sbb nak dapat keberkatan akikah yang diberi pada asnaf2.

Tengok view entry lepas lepas.
Boleh tahan.
Ramai dah baca ya.
Maaf la sbb tuan tanah tak update pula.

Banyak nak cerita. 
Esp bf journey untuk Rizq Iskandar.
Untuk TTC'ian - tahu tak kenapa kita lewat dikurniakan rezeki yang satu ini.
Sbb Allah nak permudahkan perjalanan kita selepas itu.
Percaya lah.
Kita akan harungi dengan mudah segala nya selepas itu.
Saya memang nak sangat sharing cerita ni.
Tapi tu lah. Asyik tak sempat.
Rizq Iskandar dah 8 bulan 1 Februari tu hari :)

Okay lah.
Belum terlewat untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru 2017.
Saya doakan rakan2 semua segera dikurniakan zuriat.
Sentiasa.
Jangan putus asa. Terus berusaha. Dan berdoa.
Allah akan makbulkan tepat pada waktunya.