Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, April 13, 2017

April 2017

Rupanya baru satu entry dalam blog ni utk tahun 2017.

Byk nak tulis sini. Tapi masa tak mengizin kan.
Alhamdulillah. Dah suku tahun kita dalam tahun 2017.
Rizq Iskandar pun dah masuk 10bulan.
Tak lama lagi dah tak baby.
Dah jadi toddler :)

Sket masa lagi dah nak bulan Ramadhan.
Hehe.
Puasa blum abis ganti lagi.
Hehe.

Nak share ngan rakan2 TTC saya berkaitan bf journey.
Satu pengalaman yg indah.
Nak tahu, lepas saya lalui jalan berliku dalam TTC, Allah permudahkan journey breastfeeding.
Alhamdulillah sangat.
Sehingga kini, Rizq Iskandar masih fully bf. Alhamdulillah.

Nanti lah kita cerita lagi.
Rindu nak menulis kat sini.
Pada rakan2 yg masih berusaha, masih dalam rawatan, saya ucapkan moga berjaya.
InsyaAllah. Yakin pada Allah.
Betulkan niat kenapa nak ada anak.

Then, serahkan sepenuhnya kepada Allah.
Allah akan bagi bila tiba masanya.
Jangan risau.
Yang penting. Usaha. Dan Doa.