Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, December 6, 2011

Rawatan : Homeopathy

Terabai lagi blog ni. Sekian eh, kesian beliau.
Oke. Reni citer sket.
Ada sedikit tergerak hati nak buat samting berkaitan TTC.
Adik2 kat TTC Corner duk tgh plan mau buat akupuntur.
Aku memula cam takde ati nak try *maklum la, rest dari TTC katanya kan*
Tp lps tu cam tergerak utk google.
Maka dari akupuntur trus terbaca pasal Homeopathy. 
Jumpa link ini

Salah satu tpt perubatan ni dkt banget dgn umah aku.
Nak cuba ke tak ah. Nak cuba ke tak.

Tp kan, naper kalo tpt homeopathy ni cam tpt dia 'klasik2', suram2 gitu.
Cam takut pun ada kut nak pegi kan. Cam btul ke ada ni.


Dan dlm pada tu sebenar, nak proceed TTC kat tpt lain.
Aku kalo buat keputusan mmg la bertangguh. Entah pasal apa.
Mcm LPPKN tu lah, tp bila da pegi, senang la plak. Cepat apa seme, but then.. aku jugak la yg melambatkan semula. Cam skang. Apa cer?? Tentah rekod aku tak valid da kat sana tu.
Berat aku nak truskan kat LPPKN tu sbb aku takmo terus terus je ke IUI.

Itu lah paling hati aku berat.

Dan sbb tulah aku mula nak berehat la apa la.



Tpi rasa nak terai gak la homeopathy ni. Tak pun utk kesuburan mungkin bleh detect sakit2 lain juga kan. Apa kata??


Alahai.... mmg berry cute.. 
Sobss.. nak la satu...

3 comments:

::EIDA:: said...

Ida pernah try homepathy ni... tapi tak de pun kesan kat ida.. hehhehe.. terus tak sambung pun treatment tu....

pnsusu said...

kekda..............baju itu teramat comel....
jom kita buat homeophaty tu.....

chinta... said...

caiyok2 kekda..;)