Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 24, 2011

Hari Untuk TTCians

Macam terabai lak "umah" ni semenjak 2 menjak ni.
Byk abiskan masa kat kebun stoberi sanun.
Dan rasa dah lama juga tak baca citer TTC kengkawan.
Yup. Ada antara blog TTC kengkawan yg aku tak follow secara direct.
Sbb nyer, bila da terlampau byk kat dashboard, sering saja terlepas pandang.
So, better lah ku folo melalui link yg diletakkan tu.
Jadi, jgn terasa hati, kalo saya tak folo yer, pasti umah anda akan dikunjungi melalui link list tu.

Igt nak buat satu hari dlm seminggu utk bersama rakan TTC lah.
Kira mcm ari Khamis khusus utk baca blog TTCians, drop komen dan semenya berkaitan TTC. Tinggalkan kejap kebun sana. Kebun sana da pandai jaga diri dia sendiri kan. Hiw hiw hiw.

Tapi... aku rasa aku makin jauh dgn TTC ni.
Sbb tu la aku jarang juga lepak sini.
Entah ek.
Bukan give up bukan down.
Cuma terpikir pikir ---
kenapa aku tak normal mcm org lain?
Image : Google

6 comments:

pnsusu said...

kekda,,,tak mo sedih2.......
kita kan insan terpilih oleh ALLAH untuk hadapi dugaan ini....

insyaallah pahit dugaan ini ada manisnya nanti

::EIDA:: said...

Kekda, kita memang tak normal tapi kita SPECIAL !!!~ =)

Mar said...

Kak. We are "special". Ingat tak?

LoVEaQshA said...

salam kak,

Mmg akk xnrmal tp akk la yg plg istimewa sb tu akk diuji dgn ujian nie..
Truskan usaha dn pts asa yer kak..~!

ILY said...

Kekda, sabar ek. Kalau Allah uji kita, maknanya Dia sayang kita. Teruskan berdoa :)

Bouncing and Cherubic said...

Hai Kekda, dapat juga akhirnya saya jenguk blog Kekda..

Kadnag2 saya pun tertanya kenapa saya ni 'lain'..tapi nak buat macamana..Allah lebih Mengetahui..soal jodoh, rezeki, maut semuanya di tangan Dia..