Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, November 20, 2011

Gagal Hamil Sebab PCOS

Artikel dari Mingguan Malaysia 20-11-2011

Kalo tak beli paper MM, bleh klik link ini
http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1120&pub=Utusan_Malaysia&sec=Kesihatan&pg=kn_07.htm

Me, myself pun tak tau samada ada menda ni atau tak sbbnya dari HSG je takleh detect kehadiran PCOS ni. Entah la.. rasa mcm malas nak amik tau pun ada.
Moga2 dipermudahkan segalanya

**
Tau dah makcik tu nak berkunjung 2, 3 ari lagi. Tanda tanda mmg dah ada. Ready je lah. Napaknya misi 11.11 retu tak berjaya juga.

4 comments:

Mar said...

Mar dulu buat TVS, dr hamid dah dapat detect ada pcos ke tak. Masa buat TVS tu dia bgtau ovari/telur ok, tak bengkak. Selalunya org yg pcos ni period keluar tak tentu. Kwn mar bila mkn ubat doktor baru period. Kalau x mkn ubat,period tak keluar langsung.kesian sgt.

mahujadiibu said...

ada bc entry ni..kekda kita punya kitaran nak dekat sama la.cuma lari dlm seminggu.saya lg 2 hari.huhu

Irtiyah said...

Salam

terima kasih.. saya mmg perlukan artikel tu untuk misi-misi saya :)

Skinny Yash said...

Wahh..ade rupenye blog2 mcmni..i pon sama juga tergolong dlm ttc. Kawin dh 2 tahun stgh,tp xmencuba sgt pon..baru je skrg nak mencuba..insyaAllah..