Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, December 7, 2011

Babymed December

Kiraan di babymed utk bln ni.
Takat ni, ni je la aku folo.

Aku tak buat BBT, aku tak buat apa2 pun.
Walhal aku da dload application utk tick chart BBT kat Mys2.
Tp eh..ada sesapa yg ada chart lagi best tak? Ce bagi nama application. Aku amik womenlog tu.
Tp cam tapehapatah je. Nak lagi bes dia suh upgrade dan bayo. Kuawasa la mak kan. Mak mmg nak pree je. Haha.

Kadang2 terpikir.
Apsal camni?
Taknak anak ke?
Entah. Aku pun tatau. Tapi takkan la tanak. Tgk ni pun meleleh ailiyo dah. Hukss.
Pinjam sini : Klik
*takde idea nak update kat kebun stoberi sanun, bebel kat sini je lah. Bleh?

1 comment:

puteri211079 said...

As salam...

La nie Chek duk chart kat fertilityfriend.com. Cuba la...kat situ ada yg free membership dan paid membership..