Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, June 9, 2012

Cycle Day : June 2012

Kredit : Here


CD1..... (againn...pfftt...pfttt..)
Last month tak jot down here. Lps tu terlupa bila CD1. Tu sbb kali ni kena tulis.
Actually, last 2 days before bebetul AF ni melawat, ada kuar brownies brownish [haha. sengaja tulis brownies sbb tingat blog Mar dulu. Ada orang google 'keluar brownies sebelum period'. Gitu la lebih kurang]. Mula lah nak perasan implementataion bleeding kan.
But then, aku check kat Get Baby apps kat hengpon, suppose CD1 is on 9th Jun, maka kena tggu. Toksah duk perasan sgt coz aku ni kan regular amat cycle nya.
So, if by 9th tu makcik tu tak melawat, boleh laju2 check.
Tapi...igt dia nak bagi peluang??... nan hado.. pepagi je dah laju je dia mai melawat. Haha.

Pepun.. bulan ni rasa nak usaha gigih semula lah.
Harap2 tidak menjadi hot hot chicken shit yer.

Haha.