Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, February 27, 2013

Surah Yassin : Ya Mubin

Assalamualaikum.
Lama plak tak jot down something here kan.
Dah lama nak share ngan kengkawan sesuatu kat sini.
Tp asik terlupa.

Masa buat aura healing treatment tu hari, ustaz Sardi tu ada bagitahu.
Amalkan baca Yasin 3 malam berturut2.
Bila sampai ayat "Ya Mubin" - pause sekejap dan luangkan masa berdoa apa yg kita nak.
Lepas tu sambung baca.
Ada 7 ayat Ya Mubin pada surah Yasin ni.

Cam aku, aku sesiap tanda dah ayat2 tu. Supaya tak terlepas pandang.

Amalkan.
Mudah-mudahan kita mendapat keberkatan darinya.

*****
Sebenarnya yours truly dah 3 hari bloated.
Ini mmg angin degil. Sakitnya perut Tuhan je yg tahu.
Asik minum air panas je nih.

Bila update kat FB ada yg kata suh check sbb takut2 ada isi.
Katanya pengalaman dia dulu pun camtu.
Tapi aku tak rasa pun camtu.
Belum seminggu kut dari DPO.
Lagipun byk sgt makan memacam hari sebelum terjadi angin (bloated) tu.
Tapi, kalo betul - Alhamdulillah lah kan.
Tapi, susah nak digunakan teori tu.
Apa pun, Allah tahu apa yg terbaik utk kita.