Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, March 6, 2013

Berdebar Menanti

Haha.
Cliche!
Manade berdebar.

Hari ni baru day 27th.
Normal.
Esuk pasti makcik tu datang melawat dgn gembira kan.
Tentah tak smpai esuk pun.

Utk bln ni :
- takde kekejangan sgt.
- takde pun rasa cramp cam nak period pain.
- rambut tak berminyak sgt.
Rata-rata bulan ni smoothly je keadaan dlm menanti kehadiran AF tu.
Cuma...
2,3 lps OD tu ari aku bloated cam nak giler.
Angin satu badan. Smpai tak boleh bangun.
Motip sgt kan.


Utk bln ni mmg tak menaruh harapan pun.
Sbb takde ber BD sgt pun.
Selain dari angin2 tu, sebuk dgn event ofis pulak. 
So, nantikan lah je kedatangan makcik tu dgn senyum simpulnya :)