Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, September 3, 2015

Seminar IVF Journey



Tak sabar pula nak attend seminar ni.
InsyaAllah 5 September (Sabtu ni).
Tempat mmg limited. Dari blog Dr Tasha, dia kata terhad untuk 30 pasangan sahaja.
Me register masa ada appointment dengan Dr Tasha awal bulan 8 tu hari.
Lepas tu, last Tuesday, ada orang dari KL Fert call untuk confirm kan.

Memang sekarang ni rasa seronok pulak nak pergi KL Fert nih.
Huhu.
Ni baru seminggu lebih tak pergi. 
Pelik betul sbb dulu takde pun rasa suka nak ulang2 pergi klinik/treatment.

Okay lah. Pada sapa yang dah register dan dah dapat confirmation, kita jumpa di sana yerp.
Ada sorang tu siap w.app me-
Kawan - "kita jumpa kat sana ye kekda"
Me - "eh, kita kan tak pernah jumpa. Cemana kenal akak"
Kawan - "Alah..saya tahu lah. Saya follow IG kekda. Harus kenal"
Me - Hikss.. LOL.

Anyway, thanks to Yani sbb ajak join seminar ni. Kalau tak sure rasa malas ja walau masa iklan seminar ni keluar, memangnya dah jadi patient Dr Tasha pun.

p/s : Rasa2 macam dah cramp. Dah nak period ke pun. 1st day period kena call klinik ni utk appointment seterusnya.
Debar. Debar. Huhu.