Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, February 20, 2012

Concept Fertility Centre

Ever heard about it?
Concept Fertility Centre
Yeps... 1st time for me.
Came across when google about DSH Infertility.
Buleh tgk kat web dia ni
http://www.conceptfertility.com.my/

Dia ada kat 2,3 negara termasuk Malaysia.
And kat Malaysia ni service dia kat Damai Service Hospital.

Dalam memikirkan aku nak tukar tpt treatment dari LPPKN tu, maka aku rasa, aku nak try kat sini plak. Tpt ni mmg terlalu dkt ngan umah n ofis pun. In case aku pindah umah baru nati pun, masih lagi dkt. Takmo take for granted.


So, for the 1st step, Insyaallah, kalo takde aral melintang aku nak join forum ni


Da buat RSVP. Aku tgk menda ni last year pun ada. Tp tak sempat pegi. So, thn ni nak terai.
Sesapa yg free, bleh la booking. Kita jumpa di sana ya.
Hehehe.

Tgk cemana. Kalo oke sini, bleh la try buat treatment sini plak. Tp cost la. Mmg byk la. Swasta pun kan. Tp tu lah tgk keadaan cena. Kalo bleh aku takmo la terus je IUI ke apa seme tu. Nak la secara natural, but then dibantu dgn ubat-ubatan. Tgk la cemana. Aku pun cam buntu dah skang ni selagi blum masuk umah baru tu. Huii..memacam nak kena pikir haih.

4 comments:

::EIDA:: said...

Tak dapat pergi.. kekda nanti sharing yer.. hehehhe~~

ILY said...

Kekda, Ily pon tak dpt join. Nnt akak share la info ek kt sini..hehe..thanks!

sweet tooth said...

Ieda, pernah consider this place masa nak decide tempat untuk buat treatment. Dia siap offer counselling session lagik before buat IVF. But since masa tu masih lagi kerja di pantai timur, x jadik la nak buat.

Carmello said...

Hmmmpp... Bestnya kalau saya di KL...