Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 30, 2012

Misi Segenggam Kurma : Susu Kambing Dah Dapat

Alhamdulillah. Stock susu kambing segar dah diterima.
Amik satu dozen ja (6 for me, 6 for him. hihihi)
Pagi Jumaat lah nak mulakan. Mengambil keberkatan hari Jumaat kan. Insyaallah.
Lagipun, nak tggu 'bersih' bebetul baru nak start.

Tgk dulu cemna penerimaan tekak ni.
If boleh, baru kita order byk sket.
Kalo 6 ni, 6 hari je lah nampaknya.



Kalo oke rasa dia, baru saya update kat mana saya beli dan harganya. 
Sbb kazen saya cakap dia beli kat Pasar Tani Bangi.

Uhhai... jauh tu dari rumah kami.
Yang ni just call, dia hantar terus ke ofis - COD saja. Mudah prosedurnya.


Smlm ada riki2 kurma kat KLCC. Sbb konon nak beli kurma yg baru. Kurma ada je dlm peti ais. Stock bulan puasa tu ari. Saja lah igt nak carik kurma baru. Tp rega cam melampau pulak. Abiskan jelah yg dlm peti ais tu.

Excited!
Hihi

Misi ini saya namakan - Misi Segenggam Kurma.
google

*excited la..kang dah minum baru kau tau*