Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, December 17, 2012

Dia Mai Dah.Dia Mai Dah.

Kira kira cam baru 27hari.

Awat awai sgt?
Tak sesaba kan?
Tetiap bulan displin kan.

Biasa dia tu...

Haha. Marah plak.
Ni laki aku sure kata la.. baru je lagi.. dah peyed lagi. Muahaha.

Tp tak rasa apa sgt pun.
Bulan ni mmg takde usaha apa pun.
Bukan bulan ni je. Bulan2 sebelum ni pun.


Yaih. Tahun 2012 berlalu tnpa buat sebarang treatment.
Nice. Fail aku kat LPPKN tu pun dah dilupuskan pun kot.

Tu la dianya.
Orang mengandung, orang dah beranak pinak tau pulak rasa cam rendah diri la down la apa la kan. Tp usaha apa pun takdak.

Takpe lah. Retu masa Semanis Kurma doktor tu kata - sesuatu tu akan datang waktu kita tak terlalu mengharap. Oke, saya akan buat let it goes by je lah. Muahaha.
(eh, dr Harlina yg jemputan Semanis Kurma tu dari HUKM ya. Nak try gi sana plak lah. Huhu)

Tapi kan, lately cam teringin sgt nak ada anak twin.
Retu cakap ngan myDH - teringin kembar - jom buat IUI ke IVF ke - buleh dpt anak kembo - myDH kata 'jom..jom'. Miahaha.
Best ah twin. 
Alolo.. geget kaki kang.

Wiii..homey..homey...

Hikhik... chumilll... ngap! rasa nak geget je.. 
All pic are from Google