Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, January 21, 2012

Bermula Lagi : CD1 Januari 2012

Sesak. Sesak. Bleh lupa lak berapa hb CD1 bln lepas.
Salu aku tick kat memana. Tp bln lepas aku mmg rasa maleh nak buat apa2 pun.
Maka, langsung lupa.
Tp aku tau, mmg dia tak lari jauh. Dlm 28 hari gak nih rasanya.

Tkpe, mulai skang aku kena coretkan kat sini lah.
Sng nak igt.
So, today is CD1 ya.

Lps tu nak tulis gak apa usaha yg da buat.
Supaya bleh menjadi konsisten. Lps da lama konsisten, tp tak menjadi, bleh la let go kan usaha tu.

Oke, last month - Jus Perawan.
Tp makan pagi je. Tp tu pun ada gak skip2.
Balik kg tak bawak balik. So, tak makan.
So, bln ni akan sambung lagi Jus Perawan.
Mau makan smpai abis 2 botol. *jadinya da 3 botol lah*
If tak menjadi, tukar lain plak.

Bln ni rasa nak try balik buat BBT.
Lama da tak buat secara seriyes.
Tp bln ni buat cam warming up je  lah dulu.
Next cycle baru buat secara siyes.
Eh. Termometer aku da tk bunyi beep beep plak bila da 2minit.
Rosak ke bateri takde.

Mana lak nak halanya nak tukar bateri termometer ni ah?


So, itu je. Cuma nak catit kan CD1 ni agar aku tak terlupa.

Oh. Nak ucap tahniah kat Eimma - antara TTCians yg awal2 aku kenal.
Akhirnya berkat doa dan usaha, Allah kurniakan dia rezeki terindah itu :)

kredit : baby

No comments: