Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 8, 2013

Menstrual Cycle Application


Aku rasa seme orang pun ada donlod application camni kan.

Aku da lama donlod period calendar ni.
Cuma tak keep track ja. Pemaleh. Mmg gitu.
Takpe. Start bulan ni aku nak keep track. Hihi.
Ini antara yg bes. Sbb dia cam comel2 gitu.


Bule letak mood2 kita. Senang nak pantau.
Kan kadang kita cam over sensitif la kan.
Pastu segala suhu seme pun bule tick.
Aku rasa ni application paling bes dan byk menda buleh update.

Aku ada gak donlod ni.
Tp tak guna pun

Ini takde. Haha. Gmbr pad di tunjuknya.

Tapi bila la kita nak donlod yg ni kan.

Bes sgt. Hurmmm......

Sesama kita berdoa ya. Agar nati kita pun dapat donlod application I'm Expecting nih. Huhu.

**ini semua application dari google play sbb aku pakai google play (android). If kat iphone pun sama gak kan. Malah lagi bes kot. Huhu.