Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, January 30, 2013

Yang Penting Kita Happy

Hai.
Lama tak menulis d sini.
Hari ni dah 30 Jan. Berlalu sudah Januari 2013.
Apa yg aku usaha aku bulan ni.
Menghabiskan treatment aura healing.
Jumpa Ustaz tu lps abis period tu hari.
Pegi 20hb (nak catat, sbb lupa).
Tgk cemana. Mmg mengharapkan ada keajaiban.

Bulan ni ada makan fast food?
Ada.
Magic la kalo takde (ni pun baru pas mentekedarah Dominos Pizza. Haha)
Pizza, McDonald. McD berapa kali ah. Sekali ke dua kali tah.
Kena catat seme ni supaya senang nak refer.

Hari ni rasanya 7dpo.
Rasa cam awal O tu bulan ni.
Aku tak check BBT pun (temometer abis bateri..kott)
Tp dari tanda white egg.
Agaknya btul la kut. Entah.

Nak mengharap lelebih pun takut juga.
Jadi, skang kita buat pendekatan - wait n see.
Takde apa2, nxt month kita pegi kaedah lain pula.
Yang penting - kita happy..