Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, August 15, 2011

Tido Dan Nan Hado

Adeh. Bbtul takde idea nak menulis kat blog TTC ni.
Tatau apsal. Salu tu ada je idea utk update kat sini.

Oh. Apa kabar kengkawan TTC yg lain?

Ada gud news tak?

Hihi. Harap2 bln Ramadhan ni byk la gud news dapat kan.
Mine? Entah ek. Bln puasa ni seriyes malas tul rasa nak "manja lelebih".
Mengantuk terlampau, kuat tido, semenya ada.
Tp bab yg satu itu, malassss.
Abis da malas, acena?
Lps tu bebel bebel lagi kan.

Hurm. Entah ek. Kadang terpikir, org lain takyah nak pening2 nak buat itu ini.
Sng je dpt anak.
Kita ni, alahai...
Igt aku ni kuat sgt ke. Tidak sebenarnya. Tp saja je pujuk hati ni.
Kadang tgk iklan Anmum Materna pun jadi sebak.
Part pompuan tu buh earphone kat perut tu kan.
Kredit : here
Lps tu tgk iklan yg budak2 ketawa tu pun sedih gak. Iklan apa ke tah tu.

Rungsing tau. Apsal la lambat sgt nak dikurniakan rezeki yg satu ini. Aduhaiii. Penat tau. Penat!

Eh. Tak baik la mengeluh. Retu ada la main2 ovulation calendar tu. Buat utk 'try for a girl'. Da siap print pun. Letak kat umah. Try konon nak folo. Tp nan hado.. mana nak hado..asik nak tido je. Heh!
Bleh di dapati di sini - babymed
Aku pun geram dgn diri aku. Tido tido tido. Nak bgn solat tahajud, solat hajat pun susah. Kata seme setan da kena ikat, abih, dtg mana setan ni?? Huhu...

p/s : Harap2 aku dpt gunakan sebaiknya peluang 10 mlm terakhir Ramadhan ini.

16 comments:

pnsusu said...

insyaallah kekda..kita kejar ibadah 10 mlm terakhir ni...moga2 ada rezeki kita nnt...amin

eimma's said...

setan xde..nafsu tido semata2..haha..den pon x buat kak oiii..nak tapi usaha nya sikit..adoyai cik ima

chinta... said...

xpe2...sempat lagi...caiyok2...jgn malas2..ekekeke..padahal chinta pun sama..kadang2 terbabas gak...insyaallah kita dapat mengejar 10 mlm terakhir tu...amin..

eKa said...

huhuhu...eka pun...retu kemain smgt nak bgn wat itu ini.tp nan ado...ya allah ya tuhanku...kurniakan lah kami zuriat... naknya bila mikirkan tak lama lg dah nak sambut beday...susah hati la kekda

CikPuan Fara said...

Insya Allah,kak.. jom kejar 10 mlm terakhir yer.. Arituh farah buat qiamulail kat masjid.. buat solat taubat, hajat, witir. hajat yg "satu" nih mesti lah ada kan.. Sedih bila sebelum imam baca doa dia ckp "marilah saudara-saudar kita berdoa merayu-rayu pada Allah swt spy doa kite dimakbulkan" sedih betol.. semua org nangis. fara lagilah smp bengkak mata huhuhu..

Orang KeciL said...

jom..kita sama-sama..
teruskan perjuangan..sedih plak sbb masih beraya berdua aje tahu nie. bila la nak bertiga..berempat..sob sob..

mahujadiibu said...

kak reen..caiyok jgn malas2..:)

Bouncing and Cherubic said...

Sama la saya pun Kak Reen..entahlah..kadang2 rasa putus asa..

PUANSTOBERI said...

SUSU :

Insyaallah... moga kita dapat kan..

PUANSTOBERI said...

EIMMA'S :

Haha. Nafsu tido kan. Nyampah tul rasa.. cena la nak beribadat lebih camni. Haihhh..

PUANSTOBERI said...

CHINTA :

Harap2 dpt la lebihkan pada 10mlm terakhir tu. Rugi je kalo tak.
Harap2 takde dah la nafsu tido ni masa tu. Uhuksss

PUANSTOBERI said...

EKA :

Tu la tu. Cemna la nak kuatkan semangat ni. Kekda ni kadang, bgn sahur pun ssh. Heh! geram btul

PUANSTOBERI said...

CPF :

Ha.. ada gak la Fara buat qiamulail. Akak ni ha..tido je kejanya. Geram tau.
Rugi nyer rasa...

PUANSTOBERI said...

OK :

Jum..jum..kiuatkan smgt kita utk terus beribadat dan berdoa kpd Allah.
Moga tahun ni Allah makbulkan doa kita :)

PUANSTOBERI said...

JULIE :

Tenkiu..tenkiu :)

PUANSTOBERI said...

BnC :

Kan??? kadang terpikir, apa la susah sgt ni sdg kan org lain senang je.

Tp, itu yg terbaik utk kita pada masa ini. Teruskan berdoa.. :)