Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, August 31, 2011

Belum Ada Rezeki Lagi

Salam Merdeka.
Haha.
Time ni pun leh wat entry di sini ya.
Haha.

Saja nak citer jap.
Smlm gi beraya. Umah opah sedara.
Ada yg bertanya berapa tahun kahwin.
Tapi tetiba opah sedara cakap 'belum ada rezeki lagi'

Aku cam eh.. mujur la opah ni awal2 selamatkan keadaan.
Sblm org lain tanya, opah dah bagitau dulu.

Mujur.
Di kala keraguan dan kesebalan di hati sering bertandang.
Masih ada insan yang memahami.

Mekasih opah.


p/s : time aku menaip ni sebenarnya ada kazen dtg. Maleh nak kuar bilik, sbb last 2 year binik dia tanya aku soalan cliche itu. Hari ni maleh nak kuar. Lantakkk....

p/s/s : "makcik" itu tak sesaba nak beraya ngan aku. Bln ni cycle 25 ari je. Bengong tul. Setgh jam b4 berbuka dia berkunjung. Giler. Mujur last day puasa. Dan dgn itu aku kena ganti genap seminggu lah.

Sekian, selamat ari merdeka.

8 comments:

eKa said...

eka lg best kekda.masa awl ramadhan, org dah start posa, eka berjoli lg...cycle eka pulak mmg tetap kan...so dia amik awl dgn hujung la...total ganti posa adalah 9 hari.sekian...

kucewa tak sempat jumpa lailatulqadar.alasan!
kecewa sbb tak sempat semayang raya

Nana Aris said...

Sama la ngan nana pon kekda..awal aritu da tinggal 7hr..hujung2 ni sempat la 2hr plak..so 9hr la tinggal pose..huhu blk kg cam biase la, ade kezen yg br beranak, ade yg da nk bsalin ade jgak la yg br 2bln preggy..kite senyum jela bile org bertanye..

Ayien Azreen said...

punye la berdebar dgn soalan2 bengong tu dr sebelum puasa lagi... tapi alhamdulillah... tahun ni xde yg bertanye aku soalan tuh... mungkin mereka dah bosan kena fire kot... ekekeke

Fika Ashikin said...

hahahaha sama la kita kekda..genap kena ganti smggu..awai posa dia mai 5ari..ujung posa dia mai 2ari..pastu esok raya!

PUANSTOBERI said...

EKA :

Cam akak last year la. 10 hari trus.

PUANSTOBERI said...

NANA ARIS :

Tu la tu..kalo kena awal2 sure kena 2x. AKak thn lps camtu la. Sakittt je kan. Hihi :D

PUANSTOBERI said...

AYIEN :

Tu la tu.. mujo takde ramai bertanya kan. kut tak..mmg lagi sebal la raya kita

PUANSTOBERI said...

FIKA :

7 ari la gak yer.
Sama la kita. adehh... :D