Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, October 28, 2015

Week 7

28.10.2015
Dah masuk minggu ke 7.
Hai la baby, moga awak membesar dengan sihat dalam tu ya.
Minggu ni masih lagi takde selera makan.
Muntah cuma waktu malam.
Itu pun kalau dah sumbat makan memacam.
If not, okay okay ja.

Tapi, yang pasti tido mmg jadi feveret.
Aduyai. Baca Quran pun dah jarang2 ni.
Ada sekali tu, lepas maghrib terus tido. Mandi pun tak.

Minggu ni baby dah besar blueberry katanya.
Kejap je besar kan.
Dari besar lentil last week dan jadi blueberry dah

7 weeks 2 days - gi jumpa doktor. Dan scan.
Yey. Dah nampak heartbeat baby. Dah dgr heartbeat juga.
Alhamdulillah.
(ada entry khas utk ini).

Oh ya, my in laws semua pun dah tahu tentang kehadiran si baby kecik ni.
Adik ipar pun call advise minum susu apa seme.
Iye kan je lah..Hihi.
Seme pun excited. Thank u all :)

Then hari last minggu ke7 balik umah mak PJ.
Sbb tu hari kan kata nak makan sambal bilis petai dgn kari ikan.
So, mak buat lah.
Puas makan. Pastu siang tu masa kat ofis ada terlintas, sedapnya kut dapat pengat pisang letak sagu.
Sekali sampai PJ, mak kata bubur pisang pun ada (depa tak panggil pengat. Depa mmg panggil bubur. Agak pelik sbb weols family sana panggil pengat kan. Huhu).
Terus rasa..best nya!

Mak kata if ada nak makan apa2 lagi, gitau je. Nanti mak masak.
Awww.. thank u mother. Hihi.

No comments: