Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, June 8, 2011

It's Two Line.!!!

It's two line.

Really really two lines.

Jadi maknanya 1 line + 1 line equal to 3.









Tp itu semua hanya dalam mimpi.
Caisss... pepagi sudah tertipu dgn mimpi sendiri.
Sakit je hati tau.
Pulak tu dlm mimpi kemain pekat kaler line tu.
Tp bkn kaler pink ke hapa.
Biru... biru pekat mcm line yg marker pen buat
(err.. biru..?? boy kah?) Teeheee.

Mmg da smpai due utk cycle ni. Sbb tu smpai ter mimpi mimpi. Rasa mengong je mimpi cenggini tau. Main kan perasaan aku la tu. Idak la aku terpikir2 sgt. Cumanya terpikir kan bes kalo bln ni 'jadi'. Tk perlu pening2 nak pikir nak buat IUI ke dak. Pehtu plak kalo bln 10 nati, kandungan pun da agak kukuh. Eceh. Kemain jauh ko berangan kan. Haha.

Hurm. Asik mimpi je. Entah bila nak merasa bebtul. Tp aku mmg geram je. Rasa nak guna je pregnancy test tu walo blum masa sepatutnya nak terai. 

Takyah la haih. Buat rugi mendalah tu je. Sok lusa keluar la line. Line merah lagik. Hohohohoooo

19 comments:

misscha said...

sabar ek....

cikbedahlaser said...

ooowhh mimpi yg meruntun jiwa.. owhh..
pernah woo ngandung masuk umh baru dlm keadaan tgh sarat.. perghhh... sayu..

Yana said...

hai pnstoberi

mari kita sama2 berdoa ya...

folo u =)

AniE said...

Tahniah Kak Reen,...hehe
Walopun dalam mimpi,
kita ni mimpi pun takdak..


Mane tau,
lepas mimpi ni betui2 jadi..
Allah da nak bagi,
sapa jangka kan,
Amin....Insyaallah...

p/s:
suspen nak baca ni, n x sabaq nak ucap Tahniah, n nak kongsi hepi..
Mimpi rupenye =P

ILY said...

InsyaAllah Kak Reen, InsyaAllah..doa byk2, ok? Ily pon penah mimpi cmni..best jugak walau dlm mimpi kan?kalu btol2, mesti seronok gilos..hehe..

Fika Ashikin said...

kak stoberi...fika pon penah mimpi mcmtu..heheh awat eh??xpa anggap jer mimpi tu sbg pembakor smangat!! chaiyokkk

CikPuan Fara said...

bikin saspen je kak reen nih heheh~
xpe, mimpi tu akan jadi kenyataan InsyaAllah :)

Irtiyah said...

salam

suspen.. ingatkan masuk statistik musim ni. Moga2 sampai la masa kita nanti. :)

Irtiyah said...

salam

terimalah award dari saya :) http://irtiyah.blogspot.com/2011/06/award-istimewa-untuk-rakan-ttc.html

papaYA said...

My cycle is 2 days late..

Suspense betul bila jadi macam ni...

PUANSTOBERI said...

MISSCHA :

Sobss.... itu je la mampu di buat takat ini.


CBL :

Mmg...asik asik mimpi, asik2 mimpi. Bila nak dpt yg real tah. Sobsss

PUANSTOBERI said...

YANA :

Hai Yana,
Da folo Yana juga... :D

ANIE :

mimpi jee.... sobsss... bila nak bebtul nyer entah. sobsss.. :D

PUANSTOBERI said...

ILY :

Mmg seronok time mimpi, tp bila terjaga tak sonok dah. sobsss :(

FIKA :

Geram je kan. Haih. nak kena mimpi neee....

PUANSTOBERI said...

CIKPUANFARA :

Teeheeee. :D

IRTIYAH :

Masuk hanya dlm mimpi.. huhuu :D

PUANSTOBERI said...

YAYA :

Kakreen nyer due reni. So, tggu je lah kehadiran 'makcik' itu 2,3 ari ni. teheheh :D

PUANSTOBERI said...
This comment has been removed by the author.
Mar said...

Suspen dan mendebarkan. Dah beriya dah nak ucap tahniah.

Nana Aris said...

salam kekda,

mase tgk preview entry kat dashboard tu dah terdetik lam hati, bestnye kekda da pregnant..sekali mmpi rupenye..takpe insyaallah tak lame lagi jadi kenyataan la tu..

always visualize ade 2 lines tu nanti =)

PUANSTOBERI said...

MAR :

blum..blum..simpan dulu tahniah itu. hihi

NANA :

Hik hik. Tp geram tul. awat la mimpi camtu. huhu