Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, June 27, 2011

Berakhirnya Satu Penantian


Comel kan. Terbau baby smpai ke sini.
Baby ini jadi sumber semangat aku.
Ibu dan bapanya kawan seUiTM aku.
Meke berkahwin pada thn 2004.
Baru kini dikurniakan cahaya mata.
Mereka tak pernah berputus asa.
Berusaha selagi mampu. Dan berdoa setiap masa.
Akhirnya,
penantian telah berakhir.
Allah memakbulkan doa mereka.

Dan kawan-kawan,
mari kita ambil semangat ibu bapa baby ini.
7 thn mereka menunggu, pelbagai dugaan telah dihadapi.
Akhirnya kini mereka tersenyum.

Utk Zainor & Kak Marya, tahniah diucapkan.
Moga semangat dan ketabahan kalian akan menjadi sumber semangat kami.

Gambar dipublish atas izin mereka.
Kredit FB bapa baby comel

13 comments:

C.I.N.T.A said...

wahhhhhhhhhh! seronoknya.. comel la baby dia ::big-big HUG::

Nurhusna Azidan said...

Yess.. senah tak akan behenti berusaha.. kita akan tetap berusaha..tak akan mengaku kalahh

E K A said...

kekda...ada tanya tak, dia amalkan/makan apa2...eka pun baru2 ni kat skolah, ramai sgt dpt berita yg menggembirakan...eka??? tumpang hepi jer la

CikPuan Fara said...

betul tu. kekuatan mereka sumber inspirasi utk kita2 ni kan. Insya Allah :)

Fika Ashikin said...

7 thn?? perhhh cemana dorang hadapi dugaan ini kan?? tahniah utk mereka akhirnya rezeki dtg juga..comelnya baby..berbaloi dgn penantian selama ini..smoga kita semua pon akan diberikan rezeki sperti ini..insyaAllah...

Pn.Leeda said...

ape rahsianya..usahanya...blh share

aDieyZa said...

comelnya..

insyaAllah ada rezeki utk kita nnti.. kesabaran tu mmg penting, supaya hati x terus terluka..

chinta... said...

comel nye baby ni...penantian telah berakhir...alhamdulillah

as said...

alahaiiiii comelnye baby..tahniahhh utk mereka..m0ga ada rezeki kita pasni..
btw..salam kenal reen :))

PUANSTOBERI said...

CINTA :

Comel kan.. tu la..Allah nak beri yg terbaik tu kan :)

NURHUSNA :

Kita mesti berusaha dan terus berusaha :)

EKA :

Ye lah Eka, kita tmpg hepi je

PUANSTOBERI said...

FARA :

Yeps. Jadikan mereka sumber kekuatan kita :)

FIKA :

Tu la pasal. Memacam dah derang hadapi. Moga kita dpt pinjam sedikit smg derang :)

PNLEEDA :

Nati kita risik2

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Kan..?? kita mesti terus berusaha. Sbb kita adalah istimewa

CHINTA :

COmel kan?? geram tgk

AS :
Salam kenal utk As juga :))

Aizul Iza said...

Memang sangat comel baby tu...Alhamdulillah penantian mereka berbaloi...semoga kita juga diberikan zuriat secepatnya...

huhu kat ofis iza pun ramai yang dapat good news, siblings pun sama...iza tumpang happy for them je la...