Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, June 9, 2011

Award Istimewa Untuk Rakan TTC (dari Irtiyah)

Wah. Pepagi Khamis da dpt award. Tenkiu Irtiyah.
So, ini awardnya. Khas utk kita geng TTC je tau.
Macih Irtiyah.... walo kita tak penah bersua di alam nyata, tp persahabatan di alam maya ni telah merapatkan ukhwah di antara kita.
Saya dedikasikan award ini kepada kawan-kawan TTC saya.
1- Adik Eka 
2- Fika Ashikin
3-Anie
4- Mar
5- ILY


Pemula award ini adalah Pn Irtiyah kita yg boleh dikirakan otai dalam arena TTC ni gak. And d link - http://irtiyah.blogspot.com/2011/06/award-istimewa-untuk-rakan-ttc.html 

 Dan saya dapat award ini daripada entry Irtiyah sendiri di  
http://irtiyah.blogspot.com/2011/06/award-istimewa-untuk-rakan-ttc.html


Jadi, kawan2 yg saya dedikasikan award ni boleh la dedikasikan kepada rakan2 kita yg lain juga. Dgn syarat dalam entry tu kena ada :
1) link pemula award ni (link Irtiyah) dan
2) link pemberi award ni (entry saya ni lah), tp sy nyer link ni if nak letak pun buleh, tak letak pun takpe.

Dan utk kawan2 yg saya tak dedikasikan lagi, salam peluk cium utk anda juga.

10 comments:

Irtiyah said...

Salam

terima kasih ya sebab sudi terima dan dedikasikan kepada yg lain2..

:)

AkUiStInI3 said...

btul tu kekda, walaupun kita ni x pernah berjumpa malah x penah bersua muka pun tapi seolah2 kita smua dah kenal lama.

yang bestnya, masing2 boleh share pengalaman n masing2 boleh support each other. terima kasih geng2 ttc smua..syg korang smua.

Mar said...

Thanks kak.Muah muah. Tapi tak tau la nak bagi kat sapa lagi. tak kena denda kan kalau tak buat? Hehehe

Fika Ashikin said...

sooo sweeettt :) i loikee..!!! tq kak stoberi..kerna sudi berkongsi award..rasa mcm artis lak :) hehehe..ble tuju lagu??

PUANSTOBERI said...

IRTIYAH :

u're most welcome :)

TINIE :

Yepss... moga persahabatan kita ni akan berkekalan dan kekal di ingatan :)


MAR :

Tak dedicate kat org lain pun takpe, just amik je la kalo sudi :)

FIKA :

ble, nak tuju lagu bleh. jgn tuju batu sudah.. huhu :D

Mar said...

of course la sudi kak. terima dengan gembira sengih2 sampai ke telinga lagi ni ha. hehe

ILY said...

Thanks Kak Reen laling :) Happy sgt dpt award dari akak..hehe :D

AniE said...

Tq..kak Reen,
Tq irtiyah...
Tq semua kengkawan TTC yang sangat Istimewa...=)
Meh saya tuju lagu "terlalu Istimewa", Adibah Noor..buat u'all semua...heheh

p/s: myb sy orang terakhir komen kat entry kak reen ni, sebab ari tu sy jenjalan kat "LAUT", tah camne ble x pasan entry kak reen ni...heheh

sy pun ade bagi kak reen award gak yekk...=)

C.I.N.T.A said...

sangat terharu ngan korang punyer usaha.. aku pun perlu berusaha macam korang gak.. semoga usaha kita sume diberkati ALLAH

Meen Yusmaruddin said...

Salam, dulu sy boleh baca blog awak. Skrg cari dh xjumpa