Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, June 30, 2011

Pintu Yang Ditutup

Tgk member FB like satu komen.
Tgk ayat nya sgt memotivasikan.
Maka aku mahu share dgn kawan2 juga.
Uik. kecik yer. Meh saya tulis semula. Dari FB Heliza Helmi.
Best kan ayat dia.
Moga dpt memotivasikan kita seme :)
Dan apabila saya melihat Allah telah menutup satu pintu di hadapan saya,
akhirnya saya melihat ada pintu lain yg telah Allah buka dan jauh lebih baik..
Maka saya berharap tutuplah sebanyak mana pintu buatku,
agar sy mendapat pintu2 yang lebih baik..
Namun janganlah sampai Dia menutup pintu taubat & syurga buatku,
kerana tidaklah berdaya buatku mendapatkn pintu yg lebih indah dari itu..:)

9 comments:

hanidatul shatira said...

yup....pepagi baca ni, refresh sikit minda.....

Lady Mira said...

best... dah update as my status pun :)

aDieyZa said...

kata2 yg sgt bermakna..

eKa said...

huh santapan rohani utk eka.thanx for sharing...smgt sket ni

PUANSTOBERI said...

HANIDATUL :

Kan..sgt membantu.

LADY MIRA :

Best kan?? tenang sket rasa ati

ZANA:

Dan boleh memotivate kan kita :))

EKA :

Caiyok..caiyok..smgt Eka..smgt. Hihi

mahujadiibu said...

wah ini kasi motivasi kak reen..macih

eimma's said...

insyaAllah kak :)

chinta... said...

;) huhuhu..baru semangat ckit..

PUANSTOBERI said...

Julie :

Yeps..motivasi utk kita seme :)

Eimma :
:)

Chinta :

Yeps..kita kena bersemangat selalu :)