Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, May 3, 2011

Menumpang Kasih

Hihi. Tajuk cam kesian.
Ni ha.

Menumpang kasih anak org kekdahnya.
1st ever kot aku taruk gmbr sendiri dlm blog ni.
Mmg mencik tgk gmbr tu sbb double chin. Ada petua tak nak ilangkan double chin tu? Geram haku.
If ada sesapa terjumpa aku kat LPPKN tu harap tegur la yer. Teringin gak nk jumpa rakan se blog. Bkn susah nak kenal. Kut ada org ber double chin tu aku le tu. Sbb aku sker pakai tudung awning tu lagi la terserlah ke dabel an nyer tu. Hahahah.
Tp aku sker je gmbr ni. Si Mia ni memula cam susah je nak amik dia.
Dah last2 nak balik tu terai amik dia dari mak dia.
Eh eh.. nak plak dia. Tu trus amik gmbr tu.
Ni gmbr anak kawan aku ni. Lps kiterang 'melalak' kat 'Kotak Merah, Sogo' semalam.
Ada chemistry kot... miahahahah

Ni kalo aku taruk kat FB mesti org akan kata 'hai, anak sendiri bila lagi?'.
Mmg rasa nak bako je.... hieee....

10 comments:

AiTotYati said...

kekda,

Ai mmg betul2 tak phm manusia yg suka nak tanya, "hai, anak sendiri bila lagi? ' tu.

kite ni kan kekda, bukannya taknak anak. tapi dah belum Allah nak bagi. kite kenalah terima dan reda. tapi kdg2 pertanyaan org lain tu btl2 buat kite rasa sedih. bukan sedih psl Allah blm bagi anak tapi sedih sbb kesian dgn manusia yg tak pernah nk faham dgn takdir Allah.

tapi yang paling penting, kite sendiri hepi.

kan kekda kan?

*AniE* said...

heheehhh...
meh bako sesame nak...hihihi...

honeylily said...

hahaha..hani pun selalu pinjam anak kakngah..suke sgt kalau dpt babysit dye..sanagt suke dgn baby girl...hmmmmmmmmm.. ;-)

AkUiStInI3 said...

Mulut org ni susah sgt nak tutup..Biarkan je la..skrg ni pon SY dah naik lali mendgrnya..skrg ni kalo org tnya bila nak ada anak? sy dgn slmbanya jwp.."lambat sikit la kak/makcik sbb nak tunggu KEMBAR, pasal tu lama sikit prosesnya"..

hah, baru padan muka org tu, dia pon dah x bleh kata apa2 dah..haha..kata2 tu kan satu doa..mane la tau Allah makbulkan..Alhamdulillah..

E K A said...

ops takmo komen bab dabel chin tu...eka pun sama..pp selalu tersembor keluar dari paksinya

sedih je tajuk entry kekda ni...smoga kita diberi peluang utk menjadi seorang ibu, amin ...

PUANSTOBERI said...

Ai :
Akak kan mmg rasa panas je tinger kalo org soal camtu. Darah tetiba bergelora, otak tk dpt berfungsi dgn baik... hiee...
kalo tetiba aku jadi hulk jgn la marah. hahaha

PUANSTOBERI said...

Anie :
Jom..jom..bako.


Eh. Nak bako sapa Anie???

PUANSTOBERI said...

Hani :
kan???? akak pun sker sgt bb gal. tp kalo da peknen, tk kesah la boy or gal. :)

PUANSTOBERI said...

AkUiStInI3 :
Hihikss.... gud gud.kadang kena dibagi gak. kut tak asik nak tanyaaa je mcm org dungu

PUANSTOBERI said...

EKA :
Haha..geram tul tau dgn dabel chin ni.

Insyaallah Eka, akan tiba masanya :)