Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, July 28, 2011

TTC : Doa Pembuka Dua Belas Pintu

Kredit : Here
Bak kata seorang sahabat -
Sharing is caring is loving

Ada jugak aku baca dan dengar pasal doa ni. Tp selama ni aku buat tak endah je.
Hinggalah seorang sahabat yg sudi meng emel kan berkenaan doa ni.
Katanya ada yg amalkan beroleh rezeki zuriat, beroleh rezeki bertemu jodoh dsbnya.
Dan terbuka pintu hati aku untuk amalkan pula doa ni.

Dan aku dah share pun pada adik2 opis aku.
Aku print, bagi derang sorang satu. Suh derang tampal kat partition memasing.
Dan utk aku sendiri, aku jadikan desktop PC.
Acapkali aku bkk PC, setiap pagi, sebelum mulakan keja aku baca doa ni dulu.

Moga kita dapat keberkatan dari doa ni.
Dan sama-sama lah kita amalkan dengan penuh penghayatan.
Bkn shj untuk rezeki zuriat kita, tp utk rezeki lain-lain juga.

Insyallah :)

7 comments:

CikPuan Fara said...

kak, saya mohon share ye.. elok disebar2kan pada semua kan ^^

pnsusu said...

terima kasih kekda...su x hafal2 lg doa ni...mak su ada bagi time balik kg last week.....tp x bc2 lg......mari kita doa sama2 ya kak

ChentaHati said...

LIKE!

Nadt said...

Saya baru first time melawat blog akak ni. banyak ilmu yang saya belajar. actually saya baru lagi kawen tapi TTC gak.
but rasa tertekan jugak bila pagi tadi ada kawan yang kata "si dot..dot tu da pregnant. Kau bila lagi? Tak tercabar ke?"
Owhh..mudahnya dia berkata-kata.ingat buat anak tu macam beli anak kat kedai ke. siap cabar-cabar pulak.
Belum lagi kisah bila saya termengah-mengah naik tangga je, ada mulut yang bertanya "kau mengandung ke?" eiii..sebok betul mulut manusia kepoh ni.
Hanya mampu bersabar..mmmm..belum rezeki lagi kan kak. teruskan usaha.

PUANSTOBERI said...

CPF :

As ur pleasure darl.. sila kan share :)

Pnsusu :

Akak pun tak hafal. Tepek kat desktop. moga2 hafal dimulut nati :)

CH :

Ai like tooo (",)

PUANSTOBERI said...

Nadt :

Thanks sudi singgah blog akak ni.
Mana yg bleh dijadikan panduan, sesama kita share yer.

Apa pun Nadt jgn stress2 sgt. Masih dlm hanimun mood tu :))

chinta... said...

reen:xhanks for sharing erk..