Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, July 5, 2011

Kisah Sedih - Al Fatihah

Boleh baca kat sini
Al-Fatihah

Ni anak kpd kawan, kawan aku.
Kira yg blog tu adalah blog kawan aku. Yg meninggal tu anak kawan sekolah dia masa form 6 kalo tak silap.
Aku pun blum tahu citer sepenuhnya.
Yg pasti baby ni lemas.

Ya Allah... tak dpt bayangkan betapa luluhnya hati seorang ibu dan juga bapanya.

Kalo kita diuji masih belum dikurniakan anak,
ibu ini dipilih utk menerima dugaan sebegini.
Dan kalo lah antara kita yg menerima dugaan sebegini, mmg tak boleh terima rasanya.

Sama-sama lah kita sedekahkan Al-Fatihah utk baby Seri ni.
Walau sakit utk dikenangkan tp di akhirat kelak, dia akan 'menyerikan' ibu bapanya. Insyaallah...

*Aku lak rasa nak menangis......

4 comments:

chinta... said...

al-fatihah..

AniE said...

sedihnya.........
Alfatihah..
Lg hebat, kehilangan yang memang da rasa, dah pegang...dah sayang...
Alahai...=(
terusik emosi kita!

eKa said...

sedihnya...camne leh terjatuh dlm bekas air tu...sian kan... al fatihah

PUANSTOBERI said...

CHINTA :

Itu je lah yg leh kita sedekahkan pada dia.. :)

ANIE :

Sbb tu kita kena kuat, sbb ada lagi yg terduga lebih hebat :))

EKA :

Tu la..akak pun lum ada kesempatan nak dgr citer dari member tu. Tp sgt la sedih rasanya.