Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday - 20072011



Our pray.
Our hope.
Every day, every single minutes.

"Ya Allah, berikan lah peluang kepada ku untuk menjadi seorang ibu, peluang kepada suami ku untuk menjadi seorang bapa. Peluang kepada kami untuk mendidik anak-anak, sebagaimana ibu bapa kami mendidik kami terdahulu. Ya Allah, makbulkan doa kami" 

*All images are taken from goggle.

8 comments:

ZanaNordin said...

Insya allah dear
Zana doakan sampai masanya nanti..
rezeki Allah..insya allah

Nana Aris said...

amin..

kadang mulut je cakap (or jari menaip) nak berhenti berharap n all..tp dalam hati..tak pernah sesaat tak berharap..sampai zikir sebelum tdo doa mohn zuriat tu sambil pegang perut ;p

pnsusu said...

amin...
moga kita diberi peluang....

honeylily said...

xtau kenapa...tapi rasa sayu sangat dengan post ni..

PUANSTOBERI said...

Zana :
Terima kasih :))

Nana Aris :
Kan?? Hanya org yg tak faham je igt kita ni sengaja tak mahu. Kalo derang tau begini kita mesti tobat takkan tanya soalan2 sensitif.

pnsusu :
Insyaallah.. Doakan utk Su juga :))

honeylily :
Tu la..akak sendiri pun sayu. Tetiba ter pikir dan buat entry WW camni..lps tu udah sedih sendiri bila tgk balik. Sobssss :(

eKa said...

amin...smoga tuhan berikan peluang itu...comel nau bebudak atas tu

mahujadiibu said...

comeles gamba itu ...tetiba sedih..huhu

myazara said...

aminnn..moga ada 1 masa nnti kita akan tgk sndiri upt tu naik 2ble line..inila doa kita setiap hari setiap waktu...kun fa ya kun...