Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, July 21, 2011

Musim!

Kan..
Dia mcm musim. Sorang kena, mesti ada yg lain berikutan kena.
Dulu 2,3 bln lps pun camtu.
Lps aku kenal ramai TTC'ians cam aku, maka mmg rasa mcm da dkt dgn mereka.
Pehtu kalo ada satu khabar berita tu, mcm cpt je merebak.
Seronok!

Serius. Aku seronok sebenarnya berada dlm golongan mereka yg seistimewa aku ni.
Dan aku lagi seronok lepak 'umah' ni dari 'umah' sanun.
Tp kat sanun aku byk update.
Sini, kena carik2 idea baru leh update.
Sbb tu umah sanun meriah dari umah sini. Tp umah sini ada ramaiiiii kawan yg memahami.
*hugs*

So, reni tau satu lagi berita gembira dari kawan kita.
Tp tak leh reveal lagi lah. Biarlah tuan punya badan tu sendiri yg reveal kan.
Dah wish congratulate pun kat email tadi.

Terharu bila dia tulis

Kak. Thank sgt. Akaklah antara org terawal bagi kekuatan,sokongan n push saya utk buat treatment. Sbb akaklah saya start berani nak pergi. Saya ingat jasa akak sampai bila2.
 *dah tukar saya tu dari nama dia (sbb takmo reveal siapakah 'saya' itu)

Utk adik ku itu. Tahniah sekali lagi dari Kekda
Jaga diri bebaik.
Kalo itu tertulis mmg rezeki kita, maka adalah rezeki nya :)

Kekda akan terus bagi kekuatan, sokongan pada seme yg senasib ini.
Moga selepas ini giliran kita pula akan menerima berita gembira itu.

p/s : Dah 2 org yg sedari awal derang emel tanya pendapat, yg masa tu derang belum start apa2 treatment,  da positive. Maka rasa gembira sgt utk mereka :))

10 comments:

hikari said...

alamak.. siapakah 'saya' itew... nak tau gak..hehe

hanidatul shatira said...

sape tuh|???treatment ape...nak buat jugak...tataw nak mulakan langkah pertama..... :(

cikbedahlaser said...

smoga lepas ni kite lak yg dpt kabaran gembira itu..owh

tahniah buat 'saya' jaga diri bebaik

AniE said...

Hai kekda...........

Sapa la gaknya tu kekda?
murah rezki dia...
Tahniah untuk dia....

sejak akhir2 ni emO betul la Anie ni,,,sayu je bile dengar orang pregnant.....

aishhhh...p la jauh-jauh perasaan ni....

AniE said...

Hai kekda...........

Sapa la gaknya tu kekda?
murah rezki dia...
Tahniah untuk dia....

sejak akhir2 ni emO betul la Anie ni,,,sayu je bile dengar orang pregnant.....

aishhhh...p la jauh-jauh perasaan ni....

eKa said...

hmmm siapaaaaaaa ituw... bestnya.bila turn eka ni kekda

vv said...

Congrats to her,,hope lepas ni turn kita pulak..cepat2la berjangkit. hehe.

Lady Mira said...

wa... bestnya... tahniah2 :)

eimma's said...

beshhnyaaaaa...tahniah utk si dia

Bouncing and Cherubic said...

alahai seronoknya..tak sabar nak ucap tahniah pada dia..