Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, July 22, 2011

Kawan Baru

Smlm buat entry pasal 'dia'.
Pehtu ptg smlm, pas Maghrib jumpa 'dia'.
Hihi.

Smlm ke JJ AU2.
Buka puasa kat sana then ada nak beli brg sket.

Sblm tu kat opis, adik tu emel ke aku.
Lps tu baru mcm tingat yg dia ada gitau dia dok area2 JJ tu.
So, trus la ajak dia jumpa.

Jadi, berjumpaan lah kami.
Tp kejap je. Sbb nak beli barang n asben nak tgk bola plak.

Tkpe lah. Nati ada masa lapang lagi bleh jumpa.
Lagipun aku mmg salu je ke JJ AU2 tu.

Bes la jumpa geng2 TTC'ians ni. Rasa mesra. Seriyes. Mcm da lama kenal.
Aku la tu kan, mmg ada je menda nak cakap. Haha.
Sorry eh dik, akak ni mmg byk ckp. Napak memula dia cam memalu, tp agaknya da tgk aku pot pet pot pet dia pun oke. Hihik.

My asben pun bagi support. Paling bes dia kata :
"bagus gak cemni. Jumpa kengkawan baru yg sama2 'camtu'. Bleh tukar2 citer, pengalaman".

Hihik... sker sker. 1st time dia menyokong aku jumpa kawan baru.

Oh. Pada yg tak kesah identiti "di reveal", kita wat gathering nati nak.
TTC'ians gathering. Mmg syok. Sbb hanya kita yg memahami hati dan perasaan kita.
Bleh tukar2 citer, mana yg nak tau ttg treatment apa seme pun sng.

hugs and kiss utk seme kengkawan TTC'ians.

Salam Hari Jumaat (",)

19 comments:

hanidatul shatira said...

best best........macam mao joins...hihihihih....JJ au2 tu dekat sgt ngn umah hani gakk

myazara said...

kekda...bes gak tu..mya sokong sgt...leh kita jmpa kan..tapi kite2 jela...xnak identiti didedahkan...hihi..afta raya la eks..kalo suma dkt2 kan bes kita leh buka puasa sama2...

C.I.N.T.A said...

haah bile kita nak buat?? nnt kita semua arrange & war-war kepada semua TTC'ians k...

sue said...

setuju sgt2 kekda... banyak benda yg sue nak tanye pada kwn2 ttc yg lebih byk pengalaman :) .... bole berkongsi rasa..

mahujadiibu said...

jom wat gather2...:)sapa yg nak organize ni kak?

fathy amany said...

best nye kalo buat gath...
bole share2 cite secara live lagi
heheheheh

eKa said...

hug kekda ketat2...eka sapot je gathering ramai2 tu...kalu eka tak dpt pegi kekda sila amik gmbr byk2 utk wat laporan pd eka keh

eKa said...

hug kekda ketat2...eka sapot je gathering ramai2 tu...kalu eka tak dpt pegi kekda sila amik gmbr byk2 utk wat laporan pd eka keh

Ayien Azreen said...

setujuuuu

one BABY-step at a time said...

hi, baru jer terjumapa blog awak smlm..selamat berkenalan.

syok jugak kalau boleh buat gathering.. good idea tu.

PUANSTOBERI said...

HANIDATUL :

Kalo tau, leh kakreen ajak join jugak masa retu :)

PUANSTOBERI said...

MYAZARA :

Harus la kita2 je... yg TTC'ians (atau pun kawan kita yg berjaya after TTC).
Kalo KL ni ramai je rasanya :)

PUANSTOBERI said...

C.I.N.T.A :

Tu la tu. bes tau jumpa kawan2 yg sama cam kita ni. Lebih mesra walo 1st time jumpa :)

PUANSTOBERI said...

SUE :

Kan?? leh tukar2 pendapat seme. Mmg bes :)

PUANSTOBERI said...

JULIE :

Jom..jom..nati kita plan cane.

PUANSTOBERI said...

FATHY AMANY :

Mmg bes... dpt jumpa kawan2 baru - yg senasib ini. hiihi :D

PUANSTOBERI said...

EKA :

Hihik..Eka la paling Kekda mau jumpa. Tp gimana..jauh di sebarang laut sanun. Hihi.

Oh. itu sudah pasti. Kalo gather pun, experience yg dpt tu kita akan share pada yg tak dapat join :)

eyza said...

Kak Reen..
setuju! kalau nak buat jgn lupa inform eyza yer.. :)

PUANSTOBERI said...

EYZA :

Sure !! :)