Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, July 13, 2011

Pemakanan : Juice Perawan Plus Colagen

My TTC'ians friends,

Ever heard about Jus Perawan??


Diakui, sy mmg tak penah dgr ttg Jus Perawan ni.
Sehinggalah adik seunit kat opis beli.
Katanya utk kesihatan lah. Sbb dia salu mcm rasa letih2. Dia dpt tau pun dari Majalah.

 Lps tu tgk botol yg dia beli.
Skali ada khasiat yg membuatkan saya mcm 'eh... nak beli lah'
Khasiat apa lagi kalo bukan berkenaan anak kan.

Maka, saya beli sebotol.
Masih belum diminum kerana tak digalakkan minum ketika period. So, bila dah bersih saya akan mulakan. Maknanya bulan ni usaha saya adalah Jus Perawan.
Minumnya guna sudu plastik. 2 sudu pagi-setgh jam sebelum breakfast. Dan 2 sudu malam- juga setgh jam sebelum makan malam.


Ikhtiar dan cuba. 
Moga ada hasil sebelum Ramadan ini agar ada jawapan yg dpt ku berikan pada sedara mara ketika hari raya nati :)

Sebotol ni berharga RM35.00.

16 comments:

Orang KeciL said...

kekda,
sekarang saya tengah makan HERBA MAHARANI rand hai-o..
tak tau le ok ke x..nnt sy share same2 ngan akak ek.. =)

ShaFIha said...

beli kat mana jus ni?

Nana Aris said...

insyaAllah tannge usaha kejayaan (dulu cikgu maths nana cina, so die selalu tersalah cakap camni..hehe)

aja aja fighting!! ;p

myazara said...

reen kawan mya pun dia syorkan mya mkn jus ni..tp mya xmkn lg..kawan mya tu alhamdulillah lps dia ambil jus ni ngn ubat kesuburan dia berjaya preggy pas 2thn kawen...

ILY said...

kak reen: ily pon ada sebotol kt umah..adik kasik, dia suruh try..kawan dia mkn, alhamdulillah ada rezeki pregnant..tp x start makan lg sbb skrg mcm dh nk period..nnt pas period br nk start mkn..meh kita usaha sama2 :))

chinta... said...

insyaallah reen...semoga berjaya ek..

eKa said...

eka pun 1st time dgr ni kekda...thanx for sharing...nanti bt review sket taw...bgs la kalu dia meningkatkan daya tahan badan..maksud eka bila puasa kan badan letih sket...so bila mkn ni...tambah kuat la gamaknya...napa kene mkn dgn sudu plastik ye...sama cam mkn madu khaula kan..

Ayien Azreen said...

dalam usaha TTC neh... macam benda nak try... terlalu banyak... sampai xde satu pun yg saya cuba amalkan... blurrrrr~

PUANSTOBERI said...

ORANG KECIL :

Akak penah dgr gak yg herba maharani tu, tp tak penah terai lagi.
Nati share eh :))

PUANSTOBERI said...

SHAFLA :

Beli kat booth yg org jual2 menda camni ni. tp kena tgk la stokis dia. salu dlm majalah mingguan wanita ada.

PUANSTOBERI said...

NANA ARIS :

ya..meh fighting2. Eh..? hihik

PUANSTOBERI said...

MYA :

Bleh la terai. Rasa dia sedapp... :)

PUANSTOBERI said...

ILY :

Ha, nati terai tau. Sedap. Idak la sesukar menerai serbuk debunga kurma tu. Huhu

PUANSTOBERI said...

CHINTA :

Yepsss :)

PUANSTOBERI said...

EKA :

Sbb dia ada campuran madu dlm nyer. Jadi kena guna sudu plastik :)

PUANSTOBERI said...

AYIEN :

Terai la satu satu. Insyaallah..mana tau ada yg berjaya :)