Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 25, 2011

Diari Hamil

Hai kawan-kawan.
Apa kabar kawan-kawan ari ni?
Harap nyer seme sihat saja.
Minggu ni saya harap seme keja akan berjalan dgn baik.
Sbb saya seronok nk tggu weekend ini.
Weekend ni saya nak gi bercuti-cuti.
Tak la jauh. Dkt sangat.
Tp sbb namanya check in di hotel, maka saya suka juga.

Ok. Ahad lepas saya ke Pesta Buku.
Kawan2 yg dah ada di KL ni, dah pegi belum?
Saya mmg setiap tahun berkunjung ke sana.

Saya takde beli apa pun.
Sekadar majalah2 lama.
Ada saya tulis kat kebun stoberi saya sanun.
Tapi saya tak tulis yg saya beli ini di kebun stoberi sanun.

Saya tak tulis sbb nati ada yg salah anggap ingat saya dah hamil.
Saya tak suka. Jadi saya share di sini saja.
Sbb kat sini kawan-kawan faham kan???

Saya saja je beli.
Sbb buku ni napak comel je.
Saya tanya asben.
Boleh tak beli?
Dia kata beli je lah.
Saya pun beli.
Walo saya pun tak tahu bila saya buleh guna.

Umm... bila agaknya saya buleh guna kan buku ni yer.
Sobssss....

14 comments:

~S~ said...

i da lame da aim nk beli ok. tp takde kekuatan nk beli.

takpe takpe, pasni nampak, mesti beliii.

hehe.

if u pegi bookaxcess, amcorp mall, lagik byk buku cenggini. pregnancy diary (but all in english).

yg tu pun lama da aimmm

AkUiStInI3 said...

kekda,,insyaAllah..next month..yg penting kita mesti usaha k..think positive kekda...so that kita x stress..sy doakan kita smua geng2 ttc,,akan peknen tahun ni jugak...Aamiin..perkenankan la Ya Allah...

E K A said...

insyaaalh...1 sweet day nati sampai juga masanya.amin...pandai motivate org.padahal diri sendiri kalu nampak stain kat spendar dah histeria

~PeArL_PiNk~ said...

Comelnya buku tu Kak Reen..
Paerl tak sempat nak pg Pesta Buku lagi....
InsyaAllah kak Reen.. satu hari nanti pasti buku tu berguna jgk... Amin....

eimma's said...

inysaallah kak reen..kita semua akan berjaya preggy nnt ;)

mahujadiibu said...

teringinnya nak ada buku ni

Mar said...

Insyaallah. akan sampai masanya nanti. amin

chinta... said...

insyaallah kak reen sampai masanya buku tu akan digunakan..moga ada rezki kita..Amin

PUANSTOBERI said...

~S~,
Beli jer. mungkin leh jadikan motivasi. hihi

Tinie :
Aminnn

Eka :
hihi..sesama la kita berdoa ye yunk :D

PUANSTOBERI said...

Pearl :
Comel kan..tu sbb kak reen trus beli. hihi

eimma :
Insyallah... :)

mahujadiibu :
Apa lagi..ayuh ke PWTC dan dptkan buku ini :)

PUANSTOBERI said...

Mar :
Sesama kita berdoa yea :)

chinta :
Insyaallah :)

Daleela said...

Yang.. memang kekadang sampai rasa nak beli baju baby siap2.. pastu nak beli barang baby siap2.. hehehhe geramkan.. InsyaAllah hanya Allah juak tau bila masa yang sesuai...

su su said...

kak reen...su punya plan nak ke pesta buku hancusss last weekend....perhap minggu nia boleh pergi....mau cari buku tu la kak reen....hu hu hu...moga ALLAH permudahkan urusan kita..amin...
semoga ada keberkatan atas usaha kita geng TTC

PUANSTOBERI said...

Daleela :
Hihi... apa nak buat kan?? tp takpe, sampai masanya akan tiba jua. hihi

Su su :
Ha..nati pegi tau. Beli kat Telaga Biru nyer booth. NI akak beli kat booth lain. skali tgk publisher dia Telaga Biru. Better beli trus dari situ. Kot dpt lagi byk diskaun dia. tehehehe