Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, April 29, 2011

Selamat Bercuti Seme

Huk aloh!
Dah ptg pun.
Little bit bz today.
Takde kat opis sgt pun.
Pepagi secara adhoc je kena pi PJ.
Assisstant gitau ada serahan bangunan dari Cawangan Selangor.
Erk. Awat immediate bos tak bagi tau. Dah la beliau cuti reni.
Haih! Tp takpe la. Pegi sana.
Pulak bkn pegi dgn pemandu biasa. Sbb da takde pemandu.
Pemandu gantian je. Udah la berpusing2 kat area PJ tu berkali kali.
Ceh!
Aku pun walo nama menantu org PJ, tp haram aku tak reti area situ.

Pulak tu ari ni jemmmm je manjang jalan.
Mungkin sbb nak cuti 3 ari ni kan.
Berdedai2 keta.

Lunch hour pegi Sogo.
Sogo tgh sale. Sembonia pun diskaun smpai 70%.
Tatau la ari ni je ke apa. Mula la mata aku ber 'twinkle twinkle little star'

Balik opis agak terlewat. Tp masih boleh dikawal.
Kelam kabut settlekan seme surat masuk dan keluar.
Sbb nati ari Selasa-3 Mei aku kena masuk lewat. Ada appmt amik darah.

Byk tpt nak call bila da masuk opis.
Hotel tpt nak check-in esuk sbb nak re-confirm balik nama aku ada ke tak.
Aku mmg cemtu, kalo booking online sure aku re-confirm.
Takut kang pepegi, takde nama. Baru padan muka kan?

Then Call LPPKN. Tp tak dpt. Operator busy katanya.
Busy ke da balik kg. Maklum la. Jumaat petang, cuti pjg lak tu kan.
Nak tnya kena bawak ke tak report HSG tu ari.
Aku pun lupa da nurse tu gitau retu samada nak bawak ke tak.
Ke masa jumpa doktor nati usung seme?
Ah. Sudah.

Cena? Sapa yg treatment kat LPPKN?
Kalo amik darah utk day21 kena bwk report HSG kita tu ke tak perlu?
Kalo ada yg nak jawab lah. If takde, aku usung je lah.
Dia nak aku bagi, dia taknak aku usung je bawak balik.
Abis citer.

So, utk seme kengkawan TTC, selamat bercuti 3 ari.
Jaga diri walo dimana anda berada yer.
Walo bercuti, saya tetap akan online.
Diakhiri dengan gambar ini. Sbb mood nak mandi swimming pool.
Hihikksss

6 comments:

mahujadiibu said...

COMEI BUDAK GEMUK TU.HEHEHE

AiTotYati said...

salam kekda,

masa Ai amik darah tu, bawak diri je.

tapi prosedur LPPKN tak pasti la plak.

chinta... said...

selamat bercuti ye kak Reen..

PUANSTOBERI said...

mahujadiibu :
comel kan..geram je tgk.

Ai :
Akak tk igt. Retu ada nurse tu gitau. adehh... lupa.lupa.lupa.

Chinta :
Oke. Slamat la kita bercuti yea. hik hiks

Butik Noraz said...

kak reen..xpayah bawak..bawak masa nak jumpa doc je nnt..amik darah xyah bawak..sorry lambat bg info lak..huhhu

PUANSTOBERI said...

Butik Noraz :
Da... tenkiu ye yunk. hik hik