Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, April 12, 2011

Debaran

Dup Dap Dup Dap.
Itu la debaran yg dirasa skang.
Kenapa la beliau buat pangai cemni plak kali ni yer.
Aku rela postpone kan pemergian outstation sbb beliau.
Ari ni napak mcm da byk 'stain'.
But, aku tatau nak classified it either period or other.
Smlm ptg pun camtu. Igt dah mai dah la beliau. Sbb ada stain. Tp smpai pagi tadi nan hado apa2 walo aku da bersedia.

Tggu ptg sket kang.
Kalo takde jugak beliau, aku kena pi klinik la check.
Awat la plak tersekat sekat nih.

Tapi aku tak rasa ia benda lain walo aku harapkan 'miracle'.
Susah tul camni tau........
Sbb tu aku mls nak serius TTC.
Menda2 camni la salunya jadi.
If aku tak pikir sgt2, let's it goes by sure tak jadi camni.
On d dot, elok je flow dia.
Hieeeee....!! geram.....
Image : Google

8 comments:

papaYA said...

I hope it's good news..
Janji tak jeles ^o^V

E K A said...

kekda...ada juga kes camni taw....mama eka pun penah pesan.kalu piyed sket tu jaga2 la.kadang2 dia nak melekat...tp eka kalu 2nd day mmg overflow...utk kepastian check doc.ok yg penting take care.extra2 take care

eimma's said...

kadang2 kita stress pikir mmenda tu pon bleh pengaruh hormon kita

hikari said...
This comment has been removed by the author.
hikari said...

sama la pengalaman saya.. gud luck ye.. :)

PUANSTOBERI said...

Yaya :
But i don't think so.. :(
by d way, thanks 4 d hope..

Eka :
Hurmmm... akak pun tgh kompius skang.

eimma's :
Itu la pasal yunk..
Tu la akak nyampah nak seyes TTC tu.. eiiii... gerammm...

Hikari :
Huhuhu...tatau la nak kata luck ke unluck. uhuksss :(

SyaNa said...

aku doakan ko berjaya
jugak utk sume kawan2 yg sdg TTC
sbb aku pn pernah berada dlm kasut yg sama mcm korg :-)
after 5 yrs segala usaha & doa termakbul

aku doakan korang pn akan dpt ape yg korg hajatkan
yg penting jgn give up.pedulik ape org kata
dan tgh2 time gini lebih elok jaga diri & perasaan sdiri..sbb kite xbleh stress sgt time2 gini

ok gud luck ye semua :-)

*nape aku xterpikir nk buat special blog psl ni dulu ek..

PUANSTOBERI said...

Syana :
Berjaya juga jejak ke sini yer. Ya.. aku tau ko dlu pun berada di kasut yg sama. jadi meminjam smgt dan kekuatan ko, jadi harapnya ada la juga sinaran di masa dpn nati kan.
thanks yunk :)