Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 11, 2011

Kasut Yang Sama

Semakin hari semakin bertambah rakan TTC saya.
Sebelum itu saya nak ucapkan terima kasih kepada blog2 ini :


Traffic Sources

Kerana bila check kat stats traffic sources tertinggi datang dari blog meke ini.
Thanks Eka, S dan Eima :)

Dan terima kasih juga kepada follower baru saya ini :
Noor, yang kawen pada thn 2008 juga
Fika Ashikin, sahabat TTC dari Parit Buntar
AyangAizul, shbt dr blog kebun stoberi sanun
Mrs. Shizni, yg jauh dari Jepun
Irtiyah, shbt TTC yg saya kira paling lama dikenal di alam maya yang saya turut tumpang semangatnya
Lady In Mirror, yg sedang gigih buat treatment

Hampir kesemua follower saya ni berada di dalam 'kasut' yg sama. Sedang berusaha utk menjadi seorang ibu. Moga impian kami akan tercapai. Dan pada yg bukan di dalam 'kasut' yg sama, sekiranya ada entry yg mengguris hati, kami memohon seribu kemaafan sbb tak semua akan memahami apa yg  sedang kami rasai selagi kita tak berada di dalam 'kasut' itu. Sesungguhnya, semangat dan sokongan, itu yg kami perlukan :)

10 comments:

Yummy Mummy said...

memang seronokkk sangat dapat jumpa kawan yg sama2 berusaha..at least dpt info dan dpt bagi sokongan anatara satu sama lain

PuaN su SU said...

di dalam kasut yang sama kita berkongsi rasa....moga kita kuat menghadapi dugaaan ini

E K A said...

wa...eka dapat tempat pertama....kagum kejap.eheheh...


amin...moga doa kekda tadi dipekenanNYA.mana tau pakat2 beranak sekaligus...nanti leh anta anak2 g skolah sesama

Lady In The Mirror said...

salam kenal jugak pn stoberi :)

Mrs Azhar said...

sy juga di dlm kasut yg sama.. =) sm2 kita usaha. insyaAllah

Mrs.ShiZni said...

Kasut sama.
Like that.
Boleh buat persatuan. Support group.
Apapun semuanya, harus SEMANGAT!

PUANSTOBERI said...

YM :
Tp eima lagi byk kawan kat porem kan?? hihi :D

Su :
Buleh pinjam kasut?? teheheheh :D

Eka :
Haruss...walo pun Eka tak dpt folo akak, tp Eka tetap sumber utama. hihi

LITM :
Yepp..meh kita kenal2 meh..

Mrs Azhar :
Kasut sama eh?? Pinjam kasut nati eh.. teheheh :D

Mrs Shizni :
Tehehee... mmg rasa mcm kita da kenal antara sama lain kan :D
*hugs*

Fika Ashikin said...

tima kaseh yangg..huhu nanti kalau balik sini..bleh la jumpa kan :)

sufiza said...

baru tau masih ramai yg senasib..sebelom ni down sensorg jer..
papepon semoga usaha kita diperkenan kn Nya...

PUANSTOBERI said...

Fika :
Uhuu... jauh tu parit buntaq. tehehehe. tkpe, if ada rezeki nati leh la kita jumpa, tukar2 citer kan??


Sufiza :
Ramai lagi...yg kita jumpa ni pun yg kuat utk bercerita pengalaman memasing. tu pun ada lagi yg lelain. maka, kita bkn keseorangan yer..
*hugs*