Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 4, 2011

TTC : Sahabat, Ku Perlukan Sokonganmu

Mereka ini juga sedang berusaha gigih untuk mendapatkan apa yg aku juga ingin dapatkan.
Moga usaha kami berhasil dan berpeluang menjadi ibu dan berpeluang mendidik anak untuk dijadikan anak soleh di muka bumi ini.


Terima kasih wahai sahabat yg sudi berkongsi suka duka. Yang sudi jadi follower.... korang juga sebahagian dari sumber inspirasi dalam TTC ini :)

Aitotyati
Puan Su Su dari Aura SuAizal
Eyza
Honeylily

7 comments:

~PeArL_PiNk~ said...

InsyaAllah.. masa untuk kita2 semua yg mennati zuriat akan sampai jgk nnt.... sama2 la kita berusaha.... Amin....

E K A said...

kekda.eka pun nak follow...tp eka nya blog ada poblem la.canne nak wat ae...the best way eka letak blog kekda kat bloglist je.upanya bukan blog kekda je eka tak dpt nak folo.baru2 ni wat contest.eka try nak folo blog org tu tak dpt.so nampak sgt blog eka yg bermasalah

~S~ said...

salam,

aku br je terjah blog ni. & aku pun TTC gak.

aku link ko ye.

ni link aku
http://makemeconceived.blogspot.com

PuaN su SU said...

selamat berusaha sahabatku...moga ALLAH permudahkan lagi urusan kita

~S~ said...

amin..

PUANSTOBERI said...

S :
Salam kenal. Thanks sudi singgah sini, sesama la kita sharing is caring yer :)

Puan Su Su :
Insyaallah. *hugs*

AiTotYati said...

kekdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

*hugs hugs hugs!!!