Blogger Backgrounds

Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

My Dear

Daisypath Happy Birthday tickers

MY RIZQ ISKANDAR

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 12, 2011

Still Stain

Oke. Aku dah malas nak pikir.
Berita latest. Ia tetap mcm tu. Just stain.
Tnya asben. Katanya beli tester je lah dulu.
Sbb kang kalo nak ke Pusrawi, patblas jam menunggu.
Lambat oh Pusrawi tu. Aku sekali terkena mmg aku igt smpai bebila.

So, jap gi nak beli barang dapo, trus beli tester.
If hampagas jawapannya, maka esuk mlm ke klinik.
Tp nak taknak Pusrawi gak la.
Itu je panel yg ada spital dan buleh buat urine test memalam. 
Lelain kena dtg siang. Kuwasa la kan nak cuti jer.

Lps tu tetiba tingat kesah dak opis ni.
Pagi tu budak tu buat UPT. Positif peknen.
Bila nak sahkan kat spital rupanya ada ketumbuhan.
Trus esuknya jugak kena operate. Tak ke giler tu namanya.
Dan2 tu aku rasa takut nak check kat spital. Huwaaaaa.

Dan satu lagi, yang menjadi permasalahan aku tatau aku nak solat ke tak.
So, aku da gugel. Aku da taruk kat blog kebun stoberi aku sanun.
Mengatakan yg itu bkn haid.

Dan permasalahan juga, sekiranya esuk dia flow cam biasa, cena aku nak call LPPKN?
Cena aku nak tafsirkan 1st day period aku?
Haih.....
Lps tu nati payah aku nak kira menstrual cycle. Seb bek la ada aku da ada termometer suhu tu kan.

Dah tu je. Ni ler aku malas nak TTC secara seriyes ni.
Ni ler masek elah dia. Grrrrr....

Jadi kengkawan, doakan yg bebaik utk saya yer.

Besnya la hai kalo camni... uhuksss
imej : here

8 comments:

zaharix said...

Cik P Mar dah datang. Sekarang rasa sangat sedih :(

Mar said...

Oppss. Sorry. tadi terkomen guna ID husband. Mar sebenarnya ni :)

eimma's said...

jgn sesekali give upppppp

hehe

saya selalu dtg stain dulu..darah x kuar tapi stain yg byk..itam2 plak tu..saya biar kan je dulu..saya tunggu je period yg betul datang..

tapi kalau akak nak kompem baik pi spital sebab dia bleh scan seme kan..

ble tau time tu jugak kita peknen ke idak..klu idak bleh makan ubat turun period

Che Sue said...

mebi that was spotting..try google this one..petanda dia nk lekat kadang2 akan kuar gak darah but skit2 je..sb time ovum n sperm yg dah cantum dia nk lekatkan diri/tenggelamkan diri dia kat dinding rahim, tu yg kadang2 stain tu..

pe2 pun gud luck beb! cant wait to hear good news!

PuaN su SU said...

berdebar rasaanya he he he..... yg penting langkah berjaga-jaga...

ChentaHati said...

stoberi - semoga yg baik2 akan menanti anda! aminnnnnn...

PUANSTOBERI said...

Mar :
Takpe... buleh cuba lagi.. dun wori

eimma's :
Insyaallah oke je walo nati resultnya tak bes. Hihi.

Che Sue :
Selamat dtg ke blog ini my dear. Kita bkn keseorang fren.. kat sini ramai yg satu kapal ngan kita.. so, leh tukar2 info ngan meke2 ni. :)

By d way, nati aku hear kan apa news tu yer :D

PSS :
Teheheeheh... mmg berdebar rasanya.

CH :
Aminnn... thanks yunk :D

ummi said...

uik ada 2 blog ka...ummi salah folo rupanya...huhu